Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
CGB na Liście Przebojów Trójki
CGB na Liście Przebojów TrójkiPierwszy singiel z płyty 'Kocham kłopoty' - 'Miasto kobiet' pojawił się w propozycjach do Listy Przebojów Trójki. Wiadomo, że muzyka to nie wyścigi ale mimo wszystko prosimy o głosy. Link do Listy http://lp3.polskieradio.pl/. Dzięki!
Re: CGB na Liście Przebojów Trójki48 miejsce! Dzięki i prosimy o więcej http://lp3.polskieradio.pl/
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiU mnie już cała rodzina głosuje
czekam na show w Warszawie Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiOstatnio się bardzo pozytywnie zdziwiłem.
W okolicy południa z głośników w pracy wydobył się bardzo miły i znajomy dźwięk, który zawdzięczam właśnie Trójce... Miasto Kobiet leci tam chyba dość często. Sukces! Chętnie oddał bym głos po raz kolejny, ale nie da się ;/
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiJa też się specjalnie zarejestrowałem i zagłosowałem.
Oddałem też głos na Basię Stępniak - Morelowe Misie. Nazwa się odpowiednio i tytuł piosenki też daje radę No i Madness też jest więc wiadomo. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiAwans z 48 na 32 czyli tylko 2 miejsca dziela nas od głównego zestawienia. Dzięki i głosować
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiNo to poszło !
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiDwa głosy oddane na CGB
Madness również raz wsparłem
Re: CGB na Liście Przebojów Trójki
Nie jesteś sam Filuś
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiPrzypominam, jeszcze godzina na oddanie głosów. CGB w ubiegłym tygodniu weszło na listę i warto, by się utrzymało.
Re: CGB na Liście Przebojów TrójkiMoże nie konkretnie pod ten temat, ale nowego nie mam zamiaru zakładać.
Będąc na wakacjach w Sopocie w jakiś sobotni wieczór słyszałem coś co mnie zaskoczyło. Z jednej sopockiej sztachoteki dochodziły dziwnie znajome dźwięki. CGB w wersji mocno remixowej z kawałkiem Boba Marleya - No Women No Cry. Kubaka wiedziałeś o takich praktykach ;> Brzmiało to co najmniej dziwnie. Aż chciałem dzwonić do Sokoła, ale już się kawałek skończył