Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Hm, ciekawe, właśnie wszedłem na Ticketpro.cz, nawet zalogowałem się na swoje konto i bilety mogę jeszcze kupić. Albo mają jeszcze jakąś resztówkę, albo system dla użytkowników nie jest odpowiednio zgrany z systemem sprzedawców. Raul, a gdzie próbowałeś kupić bilety?
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Raul jechał chyba do pepikowego Cieszyna...
Jarecki to oblookaj co z biletami!! Może jeszcze da radę kupić?!
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
Mie mów Chodziło mi o to, w jakiej sieci chciał kupić. Ja cały czas widzę, że w Ticketpro niby są. Ale w Czechach będę najwcześniej 25.09.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)W Ticketpro tez już na pewno nie ma. Cóż, sam będę zwiedzał Pilzno.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
w ticketpro.cz ale dostałem cynk, że już nie ma (co potem sam sprawdziłem), więc nawet nie miałem po co tam jechać -- jak zwykle wszystko zostawiłem na ostatnią chwile i zonk ale i tak w tym roku zaliczę gig Cock Sparrera (tylko trochę dalej niż w Czechach) ![]()
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Komu w drogę, temu Pilzner
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Ja też chce na kok sparera:((((((
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Miazga! Czasem zastanawiam się, co takiego jest w zespołach pokroju Sparrers. "Prosty rytm, prosta gra...", ale to działa. I to jak.
Choć w zasadzie wcale nie musieli przyjeżdżać. Przecież wystarczyłoby te 700 osób, które śpiewało wszystkie kawałki od pierwszej do ostatniej nuty. No i mogli sobie darować ten cover Analogsów Supporty różnie, raz lepiej, raz gorzej, choć wtopy jakiejś nie było. Wszyscy mieli pod górkę z powodu nie najlepszej akustyki. Wokal ginął przytłoczony przez instrumenty. Być może to wina sali, bo koncert odbywał się w domu kultury Publiczność na koncercie międzynarodowa. Poza Czechami i obcokrajowcami żyjącymi w Pradze oczywiście, Polacy, Niemcy, Austriacy, Słowacy. Była nawet para Węgrów, która na ten koncert przyjechała z Budapesztu pociągiem. Kurna, nawet mnie przebili swoim samozaparciem Wśród gości na widowni, znany niektórym nie tylko od strony muzycznej (patrz popijawa rok temu na Mighty Sounds Wracających z koncertu pociągiem do Pragi, przywitała na dworcu spora grupa czeskiej policji. Chyba poszła fama, że z Pilzna jedzie pociąg pełen skinheadów, którzy mają zamiar palić, gwałcić, rabować. Widać, tam też lubią marnować pieniądze podatników. Śmiesznie było. Podobał mi się zwłaszcza jeden policjant. Taki z piosenki "zaciągnąłem się na herbaciany kliiiper". Normalnie szyper z Bostonu. I jeszcze jedna uwaga, która niektórych może zdenerwować. Przy wejściu ludzie kupowali bilety. Chyba, że były to odbierane te, wcześniej zarezerwowane na stronie Serikovki. Nie wiem, nie dopytywałem się.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Tak się zaczynało:
http://www.youtube.com/watch?v=tnQAuicTVTI Bilety można było normalnie kupić przed koncertem. Taki czeski myk
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Na jutjubie więcej fragmentów z Pilzna. Na ogół kiepskie wizualnie, ale o dziwo niezłe dźwiękowo. Linków nie podaję. Kto zainteresowany sam znajdzie. A mnie słabe serce nie pozwala