"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
temat PIJAKRe: temat PIJAK![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: temat PIJAKtylko nie pijak, ale degustator Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: temat PIJAK
Dziwnym nie jest. Do tego butelki są po 35 gr a nie 20 gr więc to się prawie dwa razy bardziej opłaca ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: temat PIJAKman, to jakiś bullshit jest.
nawet mi się nie otworzyła ta strona a ja to i tak zawsze popierałem tego ks.Jankowskiego co na parafii u Św.Brygidy w Gdańsku winko pędził Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: temat PIJAKsierpien miesiacem abstynencji... nowy proboszcz chce nam na wsi przystankersow na odwyk wyslac a reszcie krucjate trzezwosci karze podpisac. gdyby tylko wiedzial ile razy jego poprzednik sie z mownica przewrocil albo o malo co do grobu nie wpadl... kiedys ksiazyna po koledzie do nas o 2 w nocy dotarl ledwo o wlasnych nogach a i tak swoje jeszcze wypil
Do momentu ślubu, chrzcin i takich tam ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Może i tak, ale tu nie chodzi o wiarę, ale o naszą jebaną Polską mentalność. Rodzina by mnie wyklęła, jeśli bym dziecka nie ochrzcił, albo nie wziął ślubu kościelnego :O Jebane państwo kościelne
Re: temat PIJAKA czym tu się przejmować - sierpień to miesiąc abstynencji w kościele - muszą zatem chłopaki pokazać, że coś tam działają.
Tacy mądrzy.... a ciekawe czy przed ołtarzem w sierpniu bezalkoholowe walą
Re: temat PIJAKKhhhyrwa absynt jebie anyżem, tak samo jak sambuca. Szkoda, bo spodziewałem się czegoś lepszego. Nie3 ma co pieprzyć się zx jaiks cukrem i podpalaniem, panki napierdlajaą ten trunek z kielojnó2. oi oi!
Ps ktoś mnie ujebał w kostkę ![]()