REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
The Slackers - 16.08.2010, Kraków
Re: The Slackers - 16.08.2010, Kraków
Jakoś nie zarejestrowałem tego koncertu. Sorewicz. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówOt napisałem maila to tego całego mangamentu Centrum Handlowego czy cosik wiedzą o koncercie a jeżeli tak to niech zapodadzą większe info i o to odpowiedź:
Szanowny Panie, Dyrekcja Centrum Kraków Plaza nie przygotowuje koncertu ani też nic nam na ten temat nie wiadomo. Pozdrawiam/ Best Regards Tak więc JAREG szukaj szukaj
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówMy już dawo doszliśmy bez pisania do kogokolwiek, że nie chodzi o centrum handlowę, a o inną plażę.
Tak więc SOKÓŁ czytaj dalej (najlepiej ten wątek)
Re: The Slackers - 16.08.2010, Krakówinfo z profilu "Plaża Kraków" na Facebook'u
THE SLACKERS - Legenda "regaee - ska" po raz kolejny w Polsce !!!16 sierpnia zespoł wystąpi na Plaży Kraków, która znajd uje się na Bulwarze Wołyńskim obok dawnego hotelu Forum w Krakowie.Dla wszystk ich, którzy nie znają miejsca wyjaśniamy że Plaża Kraków to kompleks w któ rego skład wchodzi klub muzyczny. Cały obiekt stylizowany jest na nadmorski "beach bar". Z tarasu klubu rozpościera się widok na Wawel oraz stare miasto.Miejsce:Plaża Kraków / Bulwar Wołyński koło bylego Hotelu Forum Data:16.08.2010 poniedziałek start:22.00 Ceny biletów:30 zł w przedsprzedaży 40 zł w dniu imprezy Przedsprzedaż:info wkrótce UWAGA: potwierdzając udział w wydarzeniu na facebooku jesteście uprawnieni do zakupu biletu wstępu na imprezę w cenie z przedsprzedaży. Lista na bramce w dniu imprezy.
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówNamieszali. Czyli to jednak nie plener?
Moglbys podrzucic linka do tego profilu i wydarzenia na fb? Nie moge tego zlokalizowac. Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Re: The Slackers - 16.08.2010, Krakówprofil: http://www.facebook.com/plaza.krakow#
Do wydarzeń nie mogę jeszcze wejść bo czekam na akceptację zaproszenia do znajomych Organizatorem imprezy jest Agencja Zooteka, która współorganizowała ich pierwszy koncert w Polsce w 2003 roku. ps. no i w związku z tym info znalazłem link do wydarzenia na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 857&ref=mf
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówPodobno Jego Wysokosc Skadyktator i Upbeat Quartet beda w okolicy i przywioza troche niespodzianek...
Ska`d 4 life !
a którym karawanem Wy się wybieracie? bo po Ostródzie ja nie będę się nadawał do prowadzenia (aczkolwiek wszytko możliwe), jeszcze tylko urlop zaklepie - a jak nie - niech mnie wywalają z pracy pozdrawiam
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówWitam wybiera się, może ktoś z Białegostoku lub okolic
Stępel to już chyba wszystko jasne
Miło, że o nas pomyśleli. Można po robocie zdążyć. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Slackers - 16.08.2010, KrakówDobrze, ze plakat potwierdza start o 22. Ja i Tomek bedziemy.
Kinder jedziesz na stopa?? ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Slackers - 16.08.2010, Kraków...a czy niejaki dj przeplach jest komus znany z grania jedynie słusznych rytmów?