Rototom Reggae Contest Europe 2012
Trwa kolejna edycja plebiscytu Reggae Contest Europe. Do 20 lutego można głosować na zespoły, które mają szansę wystąpić na największym europejskim festiwalu reggae -... więcej » |
![]() |
Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcazgłaszam się na 50%, skoro i tak dość często odwiedzam to nieszczęsne dzięki mnie Trójmiasto. ; )
ostantio było ogniście, teraz zapewne też - choć temperatura mogłaby być inna niż w Bresslau, bo myślałem, że padnę tam jak mucha na słońcu. ; ) Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca
Fajnie będzie się znów spotkać
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaFilus, a jak jedziecie? I kiedy?
Ska`d 4 life !
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaJedziemy autem z Ostrołęki. A kiedy jeszcze nie wiem, albo w piątek wieczorem, albo w sobotę około południa. Druga wersja chyba bardziej prawdopodobna.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaja mam wszystko...oprócz biletów na koncert
Ale myślę, że na miejscu się znajdą I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
a mozna ewentualnie jakos sie zapakowac z Wami? Ska`d 4 life !
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcano to ja też przyjadę
no to lux
Spoko można ale musiałbyś dojechać do Ostrołęki tak na około 10-11:00 w sobotę. Autobusy jeżdzą z Dworca Zachodniego i potem po drodze jeszcze gdzies sie zatrzymują w wawie ale nie wiem gdzie.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaAle to kurwa jest daleko, dopiero udało się wrócić. Nad morzem w nocy już zrobił się listopad więc trochę zamarzliśmy, ale w ciągu dnia kompu - kompu było.
Poza Ska Cubano, jak to na takiej imprezie, reszty nie dało się słuchać. Zespó,ł na który tyle się tłukliśmy zagrał zajebiście, ale pewien niedosyt pozostał, bo sporo kawałków było z nowej płyty, a ja chciałem same stare ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać