Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)![]() Ograniczona ilość 700 miejsc. Konieczna wcześniejsza rezerwacja. Przed koncertem nie będzie już szans się dostać. Bilet: 700 CZK
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Fajne te elektroniczne bilety. Znaczy we wrześniu zwiedzanie Pilzna
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)ja jestem ich fanem
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Spora część kawałków Kok Sparera tak właśnie brzmi, więc nie ma co płakać, czy śmiać się. Można po prostu 80% ich piosenek nie słuchać, bo się nie da.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)
No ale sam wiesz, że i ska nie da się słuchać nonstop...... Trzeba zrobić jakąś odskocznie, a do tych Angoli mam sentyment. Niech żyje street punk, Oi! A zresztą tego się nie słucha
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)To zapraszam na On File na Skinhed noc czy jakoś tam. Albo jest miło, albo jaet zabawa. Tam będzie zabawa.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Rzadko bywam na punkowych koncertach, ale cock sparrer to cock sparrer i jak nadarzyła się okazja ich zobaczyć w Torgau to się pojechało. I powiem tylko, że rozpierdolili. Zero gwiazdorzenia, pełen luz, przyjemność z grania. Nawet jak na krótki czas wyłączyli prąd to panowie nie zeszli ze sceny czy cóś, tylko pośpiewali a capella. Nie będe dodawał, że warto ich zobaczyć bo to chyba każdy wie.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Zamawiał ktoś.
Re: Cock Sparrer - 25.09.2010, Pilzno (CZ)Jak podają organizatorzy, 25.08. zostały sprzedane ostatnie bilety i więcej już nie będzie. Jamezzz, zdążyłeś kupić?