Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
3.07.2010 r. Poznań - U Bazyla - Poprawiny Go_ski & Acida
Re: 3.07.2010 r. Poznań - U Bazyla - Poprawiny Go_ski & AcidaGrubo było. Ja nawet w Pradze wylądowałem. Nie wiem jak, ale... albo jest miło, albo jest zabawa. Sto lat Mlodej Parze!!!
Re: 3.07.2010 r. Poznań - U Bazyla - Poprawiny Go_ski & AcidaCzłowiek po ciężkiej podróży i całym dniu w pracy chwilkę się prześpi na miękkiej i wygodnej kanapie, a tu taka afera ;p
Impreza na prawdę gruba! podróż też wesoła. Jareg musi uważać na nisko latające serki, coby nie chciały na niego się rozbryzgać:) Wszystkie Radki to zło. Ten poznański i wałbrzyski mnie podstępnie upodlili. Sto lat młodej parze !!!
Re: 3.07.2010 r. Poznań - U Bazyla - Poprawiny Go_ski & AcidaByło git - dziękówa jeszcze raz młodej parze - oby Wam się!
W sumie powinienem z Wami (Czarny I Radek) na sofkach wylądować - po poprzedniej mej nocce - ale jakoś dałem radę - wódka krzepi Potańcowaliśmy - Didżeje się wywiązali koncertowo Popiłem akuratnie - o dziwo bony mi nawet skądś zostały to na koniec zaszalałem z Perłą i Kolą Pozdrowienia dla wszystkich - chajtajcie się częściej to i spotkań będzie więcej Jarecki lubi nisko latające serki i nie przechodząc na czerwonym nawet z Poznania zrobi se Pragę, hehe:) Speszjal tenks for 2 lesbians - miło było popatrzeć A krawata mam ja - droooogo Cię będzie kosztować Acid, Gośka - wsiego!!!