FIRE CORNER !! REGGAE / SOUL ALL- NIGHTER !! VOL.4
2012-02-25, Olsztyn
Szykuje się kolejna wycieczka w głąb reggae, ska, soulu i rocksteady. Przez ten magiczny świat muzyki poprowadzą Cię stali przewodnicy - Husky, Danny Mod i Real Cool Sound.... więcej » |
![]() |
The Mugshots - nowa kapela ska/punk
The Mugshots - nowa kapela ska/punkCześć, czołem! Zapraszamy do przesłuchania trzech numerków z debiutanckiej EPki The Mugshots - nowej kapeli ska/punk z Warszawy: http://www.myspace.com/themugshotspl Wszelkie opinie mile widziane.
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkmuzycznie calkiem niezle napierdalacie. ale lirycznie... no tu juz mi mniej do gustu przypadliscie.
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punk
Dżizas, ty już jak coś powiesz... Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkważne żeby dobrze bujało
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkno bo ska punka sie napierdala a jak sie nie napeirdala to jest zle;p
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkGłosujcie proszę na The Mugshots, a zagramy na dużej scenie na Ursynaliach
http://www.ursynalia.pl/index.php?optio ... &Itemid=52 Podaj dalej jesli możesz
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkSka`d 4 life !
to o rudemakerowym betonie ja tam wtoruje chlopakom: taki zespol jest potrzebny na naszej scenie, moze nie kazdego to buja, ale chlopaki moga byc dobrzy w tym co robia.
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkjezus, widziałem ich ze dwa tyg temu w cdq. Man, jak napierdalają fajnie, i ruch sceniczny mają i dęciaki fajowskie, i kawałek Mad Caddies zagrali, dla mnie bomba. jeszcze jedno, w piątek, przed hiszpanami z Oferta Especial grali goście z Przemyśla: Joke Ferajna czy the Jokes - jakos tak. też dobrzy byli, fajne trąby, puzon, zadziorna gitara, dwa wokale, zmiany tempa, łooo, dobrze się dzieje myślę.
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punktez mialem okazje ich widziec i bylem jednym z niewielu ktorym przypadli do gustu. co niektorzy fani Aliansow jeszcze ze mnie z tego powodu szydza !!;) ;p
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkDzięki Panowie za dobre słowa, to dopiero początki, ale staramy się, jak możemy!
Dla mnie osobiście (i pewnie nie tylko) był to jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy koncert. Nie chcę psioczyć, ale nagłośnieniowcom chyba się nie chciało robić, więc słabo słyszeliśmy siebie nawzajem = poszło nie tak, jak chcieliśmy. Do tego granie dla kilku osób pod sceną
marna prowokacja Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punksiedze przed kompem, a nogi same chodzą. pozmieniało się od wiosny... Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Mugshots - nowa kapela ska/punkTak jest! Nasz poprzedni gitarzysta/wokal wrócił z półrocznych muzycznych nauk w Danii i zasilił znowu nasze szeregi. Radziowi, który zastępował go w tym czasie, tak się spodobało granie z nami (i vice versa), że zostaje! Mamy dzięki termu 2 gitary i 3 wokale, prawdopodobnie już niedługo jeden gitarzysta będzie na zmianę grał na klawiszach