FIRE CORNER !! REGGAE / SOUL ALL- NIGHTER !! VOL.4
2012-02-25, Olsztyn
Szykuje się kolejna wycieczka w głąb reggae, ska, soulu i rocksteady. Przez ten magiczny świat muzyki poprowadzą Cię stali przewodnicy - Husky, Danny Mod i Real Cool Sound.... więcej » |
![]() |
Horroshow UltraKuku na winylu
Re: Horroshow UltraKuku na winylu
Tak się składa, że twórczość BTMu znam dość dobrze i wiem, że nie tylko jeden tekst jest tam krzywy. Żeby nie być gołosłownym: "Bądź dumny", "Naprzód chłopcy", czy "Słowiańska siła", która nie weszła na CD. Już mam 3 utwory. Koncerty z Honorem to też pewnie w imię apolityczności? Niektórzy starają się tak na siłę być neutralni, że zakrawa to na komedię. Nie mam pojęcia Raul kiedy zaczynałeś chodzić na koncerty i jak tam było u was, ale ja jeszcze pamiętam regularne wjazdy i ganianie po parkach. Pamiętam też, że przed wejściem do klubu grupa benków śpiewała "Skinhead" tegoż BTMu i jeszcze kilka lat temu nie było wątpliwości co to za kapela. Teraz zaś moda scenowa jest przyjmowana bezkrytycznie - na zdrowie!
A może być taki, gdzie cała sala jest z BH prócz 7 osób, które do dziś nie wiem jakim cudem wyniosły głowę cało? Bo ja na takim byłem. Polecam, będziesz się mógł podśmiechiwać w Internecie 99% z użytkowników zgarnęłaby soczysty wpierdol gdyby przyszło co do czego, ale jak się na nich pluje to udają, że deszcz pada. Bez odbioru. Let's go crazy
Re: Horroshow UltraKuku na winyluW myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne żeby mówili" wydanie się w Olifancie to najlepsze co zespół "ze sceny" może zrobić
Re: Horroshow UltraKuku na winyluciag dalszy romansu Horroshow z Olifantem. W sumie niezle sie zapowiada i fajnie,ze ktos wreszcie odkryl,ze na takich wydawnictwach mozna kabze trzepac, ale tym razem moim zdaniem jeszcze bardziej z cena przesadzili...
http://www.olifant.com.pl/sklep/produkt/1548
Re: Horroshow UltraKuku na winylu
Na tym nie da się kabzy trzepac. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horroshow UltraKuku na winyluwątpię, że się da
Założę się, że Bosy oprócz Olifanta ma też zwykłą prace. Dobrze w sumie, ze jeszcze LP nie kupiłem to zrobię sobie podwójny zakup w czerwcu :]