REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
The Slackers - The Great Rocksteady Swindle
The Slackers - The Great Rocksteady SwindlePłyta od jakiegoś czasu jest łatwo osiągalna w Europie, więc ciekaw jestem opinii na jej temat. Już promomix dawał pewne wyobrażenie o jej zawartości...
Album dobry? Zły? Rozczarowanie? A może forma wciąż dopisuje? Let's go crazy
Re: The Slackers - The Great Rocksteady Swindlewciaz osluchuje sie... nie mam zdania jeszcze.
Ska`d 4 life !
Re: The Slackers - The Great Rocksteady SwindleI to jest chyba problem tego albumu... Kiedy po raz pierwszy usłyszałem "Wasted days" czy "Peculiar" pomyślałem: rewelacja. Teraz się ubezpieczam sam przed sobą, że muszę jeszcze posłuchać, że jeszcze go nie poznałem, ale trzeba chyba się przełamać i napisać, że jest denny. Jeszcze słabszy od "Self medication".
Nie wiem czy masz podobnie jak ja, ale mina mi zwiędła już przy tragicznym kawałku "Mr. Tragedy". Let's go crazy
Re: The Slackers - The Great Rocksteady Swindletak... niektore kawalki bardziej pasowalyby do solowych projektow Vica Ruggiero. no nic slucham dalej.
Ska`d 4 life !