REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławW Madnessie zagrają znani Czesi i mniej znane ska punki z Rosji. Dobrze, że sobota, źle, że konkurencja w Firleju.
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławJager dobrze, że czuwasz. miałem podać więcej szczegółów, ale z czasem krucho...
Konkurencja w Firleju jest raczej żadna, bo tam sajko będą grać. Jeśli ktoś woli Ska od sajko, to znajdzie się wtedy w Madness...
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławMoże i konkurencja żadna, ale kilka dobrych kapel tam zagra:
- JOHNNY NIGHTMARE (Dania) <ex Godless Wicked Creeps> - THE BLACK TAPES - THE KOLT - SOULBURNERS - BLACK MATH GENERATOR (Niemcy)
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławJareg konkurencja to jest w ten dzień w Wałbrzychu bo Blade Loki grają
A co do koncertów to ja bym wybrał to sajko chociaż ta wokalistka z Discoballs...
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
Nikt nie mówi, że to nie są dobry skład , bo jest. Tylko to zupełnie inna bajka jak koncert SKA - owszem, kilka osób może wybrać ten gig, które potencjalnie poszły by imprezę do Madness;)
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławJa jak mi nogę wyjmą z gipsu to chętnie pójdę gdzie kolwiek na koncert
nawet z nogą w gipsie I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
A będziesz mnie nosić
Pewnie I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławNiespodzianka!
Po koncercie będzie można pobujać się przy słodkich dźwiękach wczesnego reggae, ska i soulu, zapodawanego przez FAT & DREAD STEREO - atak tego co najlepsze w muzyce prosto z Pragi Naprawdę warto, chłopaki robią w Czechach coraz większą karierę. give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławA miał być lajtowy, sobotni wieczór. Wiedziałem, że się nie uda
A cha, też mam niusa. Discoballs ma nową wokalistkę.
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławA nie wiem czemu się nie chwalił, skromny jest może.
W sensie nową nową? Jeszcze nowszą niż Bery? give me a break, now mister
you've got me all wrong
Jeszcze nowsza
Dla odmiany jest jeszcze koncert pankowy w tym dniu. Proponuje jeszcze jakieś hardkory zrobic, wszędzie będzie po 15 osób i wszyscy będą zadowoleni Wjazd na koncert w Madnessie 20/25 zł. Ktoś mocno przesadził. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać