REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
problem z dodaniem galerii
problem z dodaniem galeriiPrzed chwilą próbowałem dodać galerię zdjęć z wczorajszego koncertu, ale antywirus (ESET Smart Security 4) cały czas resetuje mi połączenie (i na Firefoksie, i na IE).
![]() Rzeczywiście jakiś szkodnik czai się na stronie, czy to mój program jest "nadwrażliwy"? ![]()
Re: problem z dodaniem galeriiSzczerze mówiąc pojawia się coraz więcej problemów, głównie na forum. Skracane adresy, dziwne wyświetlanie gaduły, a przede wszystkim coraz więcej spamu. Aqua, musisz znaleźć czas i coś z tym zrobić, bo wkrótce przestaniemy to ogarniać.
Re: problem z dodaniem galeriiForum musi jeszcze chwilę poczekać, bo to niestety na dłużej robota, ale temat z galerią powinien być już naprawiony.
Re: problem z dodaniem galerii
teraz wszystko śmiga tak jak powinno ![]()
Re: problem z dodaniem galerii
Zdjęcia w galerii na stronie głównej.
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |