Rototom Reggae Contest Europe 2012
Trwa kolejna edycja plebiscytu Reggae Contest Europe. Do 20 lutego można głosować na zespoły, które mają szansę wystąpić na największym europejskim festiwalu reggae -... więcej » |
![]() |
Ryan Scroggins and the Trenchtown Texans
Ryan Scroggins and the Trenchtown Texans
Re: Ryan Scroggins and the Trenchtown TexansA mnie nie. Przecietniactwo jak sie patrzy. Ustosunkowalem sie do niej w recenzji z poczatku roku, ktora zostanie wydrukowana wiadomo gdzie, wiec nie bede sie powtarzal. Napisze tylko, ze najlepsze na tym albumie sa wasy wokalisty, a zarazem klawiszowca.
p.s. Nie przesadzalbym z tymi folkowymi wplywami, bo moim zdaniem wcale nie decyduja o osiagnietym brzmieniu. Let's go crazy
Re: Ryan Scroggins and the Trenchtown TexansKurwa no, mi sie bardzo podobało, może dlatego że nie przywykłem do takiego grania.
Nie będę się upierać, że to jest jakiś zupełny majstersztyk i arcydzieło, ale podpasowało mi wybitnie. No ale jak wiadomo to wszystko kwestia gustu. A wąsy typ ma faktycznie wyjebane. ![]()