Rototom Reggae Contest Europe 2012
Trwa kolejna edycja plebiscytu Reggae Contest Europe. Do 20 lutego można głosować na zespoły, które mają szansę wystąpić na największym europejskim festiwalu reggae -... więcej » |
![]() |
Nowa płyta Aggrolites
Re: Nowa płyta AggrolitesI to jest fatalna informacja bo juz "The Aggrolites" bylo stanowczo za dlugie i podczas sluchania kawalki zlewaly sie w jedno.
Let's go crazy
Re: Nowa płyta Aggrolites
Zawsze można słuchać lepsze pół płyty,albo lepszą jedną trzecią, więc raczej możesz się cieszyć. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Nowa płyta AggrolitesMimo wszystko nie lubie bawic sie w programowanie odtwarzarza.
Optymalna ilosc utworow na plycie to 14-15, wieksza ilosc nuzy. Let's go crazy
Re: Nowa płyta Aggroliteskiedy bylem maly przesluchalem cala kasete rejdzegejnstdymaszin myslac, ze to jeden numer
niedosyt lepszy niz przesyt. Ska`d 4 life !
Wiadomo, ale po co w ogóle oceniać pod jakimkolwiek kątem, skoro nie wiadomo co to będzie i jak to będzie. Rozumiem, ze Rude na jedną pozytywna uwagę ma dziesięć negatywnych, ale poczekajmy. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Nowa płyta AggrolitesA ja tam już jestem obsrany i nie mogę się doczekać. Kawałek z nowej płyty na majspejs brzmi świetnie!
Re: Nowa płyta AggrolitesNowa płyta lata u nas od kilku dni i mimo, że jest lżejsza od poprzednich płyt moge powiedzieć, iż.....jest świetna!
Jest to jakby kontynuacja "Reggae hit LA", ale pobrzmiewają tu również echa wcześniejszych produkcji - jest reggae, soul, funk i nawet troche bluesa, piękne rocksteady, kilka "wolnych" kawałków. Niektóre (1 lub 2) brzmią może i festyniarsko i mogłoby ich nie być na płycie, ale mi one wcale nie przeszkadzają. Dla tych co płyta może wydawać się za długa, proponuje posłuchać jednak do końca, bo pierwsze wrażenie jest takie, że im bliżej końca tym lepiej. Ale ja wciągam całą! Nie mogę się wkurwe doczekać koncertu!
Re: Nowa płyta Aggrolitesa ja jestem rozczarowany... owszem parę zajebistych kawałków.( reggae summertime mógłbym słuchać wkoło macieju), ale jest klika takich gniotów że płakać się chce. płyta wyszła zatem bardzo nierówna. mogli sobie kawałki w stylu tear that falls darować, bo nudzą nieprzyzwoicie...
proroctwa Rude'a się spełniły. płyta za długai zdecydowanie najgorsza z całej dykografii... Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: Nowa płyta AggrolitesJak dla mnie płyta kopie dupę. Słychać, że zespół zajebiście się rozwinął, przez co muza jest nieco inna, a i inaczej brzmi niż na poprzednich albumach. Owszem, gdyby parę kawałków sobie odpuścili nie stałoby się nic złego, lecz i tak jest moim zdaniem grubo. Poprzednimi albumami Aggrolitesi poczynili wystarczające spustoszenie, ta płyta pokazuje, że nadal nie braknie im pomysłów, wyraźnie zaś brzmi dojrzalej. I ja wciągam całą
myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: Nowa płyta AggrolitesRoger Rivas w 5 klasycznych kawałkach do pobrania tutaj:
http://www.rogerrivas.com/
ja jebie, dopiero teraz się wsłuchałem! to się nazywa zajebista muzyczka:))))) a nie jakieś tam kaken reggae;P Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: Nowa płyta AggrolitesNajnowsze wydawnictwo Aggrolites "Reggae On Rugged Road" to zestaw pięciu vinylowych 7'':
1) A: The Aggro Band Plays On / B:Camel Rock 2) A: In The Cut / B: The Heat 3) A: Dreamin On Erie / B: Eye Of Obarbas 4) A: Black Stone / B: Trial And Error 5) A: Complicated Girl / B: Out Of Sight Wszelkie info pod: http://youngcubrecords.com/catalog/index.php ![]() "A series of 7"s is super boss!"
Re: Nowa płyta Aggrolitesok tylko ja nie kumam czemu jedna jest za 26 dolcow co jak dla mnie jest drogo a reszta po 6... a i nie ma zdnego odsluchu... i ciekawe jaki naklad
Re: Nowa płyta Aggrolitesa dobra ogarnolem