Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
reaktywacja
Re: reaktywacjaTak jest! Za to sam zobacz, jak łatwo wtedy taki skarb wylukasz
Re: reaktywacjaAcid, nie marudź
Re: reaktywacjaTak jeszcze dla jasności - STARE LOGINY I HASŁA DZIAŁAJĄ, a w każdym razie powinny.
To tak jakby ktoś się nie połapał
Re: reaktywacja
cala prace wykonal Aqua, ja tylko lekko pomoglem odnosnie serwisu, to jedyna rzecz jaka mi tak srednio lezy to skorka tego forum, wg mnie nie jest za bardzo czytelna pozdr Ingiel
Dokładnie, jest to moje jedyne "ale". Można by to w przyszłości zmienić. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: reaktywacjaTo żebym w wolnej chwili się za bardzo nie nudził, poproszę o jakieś konkretne sugestie / przykłady
co zmienić w układzie forum. Jeden ważny szczegół - przy zachowaniu obecnej szerokości.
Re: reaktywacjaSzacunek dla twórców strony, co pisałem już w innym temacie. Mi się zlewają posty na forum i czasem ciężko się połapać co do kogo należy. Myślę, że dobrze byłoby wprowadzić tła do postów, które nieco bardziej kontrastują ze sobą
Re: reaktywacjaW wolnej chwili nie omieszkam. Jak nie tła to przynajmniej jakieś linie rozdzielające.
Re: reaktywacjaNie sądzicie że linki do stron umieszczane na forum powinny się otwierać w nowym oknie ?
Sądzicie, cały czas zapominałem o tym napisać. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: reaktywacjaMiejcie Boga w sercu !
Klikasz link prawym klawiszem -> "otwórz odnośnik w nowej karcie", a wy mi tu atrakcje wymyślacie
Ja już nie mam miejsca w sercu, a palec mi się przykleił do prawego klawisza i co teraz Jak kiedyś będziesz się nudził to już masz zajęcie ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: reaktywacjaForum jest naprawdę OK. Duża ilość kategorii pozwala na szybsze znalezienie tego co w danej chwili potrzeba. Co do czytelności idzie sie przyzwyczaić. MI się podoba.... z drugiej strony nie jestem może wymagający
Cieszyć sie trzeba, że w ogóle jest.... i oby rozrastało sie o nowych użytkowników Chwała Ci Aqua za włożoną pracę. No i przeniesienie SC dla mnie lux
Re: reaktywacjaw kwestii poręczności forum: postuluję dokonanie kosmetycznej zmiany w strukturze forum, mianowicie zrobienie tak, żeby linki otwierały się w nowym oknie. Tak jest wygodniej chyba.
podpinam się pod tą prośbę !
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |