Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
Czego słuchasz w tej chwili??Re: Czego słuchasz w tej chwili??Nic nie słucham
Jebani disco-dresiarze mi tu rżą pod blokiem... włączam zaraz płytkę skatalites, tego mi nigdy nie za dużo.
Re: Czego słuchasz w tej chwili??OK Fred w wykonaniu No Sports, a za chwilę prawdopodobnie The Trojans i ich 'Spirit Of Adventure'.
to musi pomóc na mój ból zatok, a przynajmniej byłoby miło. Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Re: Czego słuchasz w tej chwili??La Babosa Azul "Cuando amanezca el día" czyli piosenki Jacka Kaczmarskiego po hiszpańsku
![]() nawet nieźle to brzmi :] album można legalnie zassać STĄD ![]()
Re: Czego słuchasz w tej chwili??chcesz podobać się kobietom
twardy dla nich bądź jak beton zapuść wąsy, z tyłu grzywę kwiata kup, poczęstuj piwem http://www.myspace.com/realcoolsound
Re: Czego słuchasz w tej chwili??usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:43 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Czego słuchasz w tej chwili??Skoidats "The times"... Obok Scrapy najbardziej przekonywujaco mieszają/li ska i oi!
Re: Czego słuchasz w tej chwili??The Articles "Flip F'real". Po tym albumie już nic w Stanach nie było takie samo
Let's go crazy
Re: Czego słuchasz w tej chwili??usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:43 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Czego słuchasz w tej chwili??Ja to słucham jak mi w głowie szumi i zaczyna mnie to wkurwiac.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać