Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!!
Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii.
Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing...
więcej »
|
|
|
|
|
Rynek pierwotny i wtórny - muzyka, ciuchy, gadżety... cokolwiek
przez ska_lady Cz lis 25, 2004 12:26
hem hem.. otwieram mala monofakture takoch szalkowfff..>> chetnych zapraszam na prywatne rozmowy badz nie..  )badz publico... chetnei tez jak mi podacie adresy gdzie mozna niejakie szelki wstawic..oprocz slynne allegro..gdzie mozna sprzedac wszystko..nawet zdjecie z autografem boba b.  ps. czy ktos kiedys myslal o jakims sklepie netowych z takowymi przedmiotami..??..bo to ciekawa sprawa by byla..hem hem..>>
-
ska_lady
-
przez Jacko Cz lis 25, 2004 13:52
Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś na forum był temat o sklepie z gadżetami SoundCrazy. Szkoda tylko, że jak na razie nic z tego nie ma. Twoje szelki były by tam jak najbardziej na miejscu i pewnie na liście najlepiej sprzedających się towarów  Trzeba jakoś zmusić  szefostwo SoundCrazy żeby zakręcili się koło tego. Na drugie urodziny serwisu sklepik ma być 
-

Jacko
-
przez Mietek Cz lis 25, 2004 16:46
Jacko napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś na forum był temat o sklepie z gadżetami SoundCrazy. Szkoda tylko, że jak na razie nic z tego nie ma. Twoje szelki były by tam jak najbardziej na miejscu i pewnie na liście najlepiej sprzedających się towarów  Trzeba jakoś zmusić  szefostwo SoundCrazy żeby zakręcili się koło tego. Na drugie urodziny serwisu sklepik ma być 
Czas czas czas...
-

Mietek
-
-
przez Jacko Cz lis 25, 2004 17:12
Mietek napisał(a):Jacko napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś na forum był temat o sklepie z gadżetami SoundCrazy. Szkoda tylko, że jak na razie nic z tego nie ma. Twoje szelki były by tam jak najbardziej na miejscu i pewnie na liście najlepiej sprzedających się towarów  Trzeba jakoś zmusić  szefostwo SoundCrazy żeby zakręcili się koło tego. Na drugie urodziny serwisu sklepik ma być 
Czas czas czas...
Wiem, jestem świadomy tego że to masa pracy. Niemniej jednak pomysł jest świetny i wart zrealizowania. Dostawcę szelek już masz!!!  A wzory koszulek są super więc sprzedaż będzie niezła a ze sprzedaży WIELKI dochód i kasa na koncerty zagramanicznych gwiazd!!! 
-

Jacko
-
przez chudy Cz lis 25, 2004 18:56
ska_lady napisał(a):hem hem.. otwieram mala monofakture takoch szalkowfff..>> chetnych zapraszam na prywatne rozmowy badz nie..  )badz publico... chetnei tez jak mi podacie adresy gdzie mozna niejakie szelki wstawic..oprocz slynne allegro..gdzie mozna sprzedac wszystko..nawet zdjecie z autografem boba b.  ps. czy ktos kiedys myslal o jakims sklepie netowych z takowymi przedmiotami..??..bo to ciekawa sprawa by byla..hem hem..>>
Tekie sele można wstawić do mojej szafy hehe  A tak na poważnie to ja bym był zainteresowany parą takich szelek... po ile i jak by można je od Pani kupić ??
-
chudy
-
-
przez go_ska Cz lis 25, 2004 21:08
Wiesz....może to nie SKA sklep ale do Cosmic Shopu by może można wstawić taki towar... jest tam już kilka przypinek ze ska (niewiele) ale może by się sprzedawcy na to zgodzili... bo więcej sklepów mi do głowy nie przychodzi co by miały jakieś klimatyczne cosie u siebie... najlepiej pójść tam osobiście i zagadać ze sprzedającymi  Powodzenia  Ska_lady... takie małe pytanie... A skąd bierzesz krzyżaki do szelek? tzn. taki mały metalowy element do złączenia ich w całość z tyłu,naplecach... bo ja tego nie mogę znaleźć a też się staram zrobić sama szeleczki ( gumę w szachownicę mam ...żabki już wiem gdzie kupić i te zapinki do regulacji długości też...) z góry dziękuję za podpowiedź 
-

go_ska
-
-
przez DirtyFinger Cz lis 25, 2004 22:11
Gosiu...ale pokiegowala to cos na plecach ma byc metalowe?? mam u siebie szelek par roznych kilka ale we wszystkich z tylu plastik poblyskuje... czy mi cos umknelo? 
-

DirtyFinger
-
-
przez Gość Cz lis 25, 2004 22:22
Hmmm...bo widzisz...ja miałam jedne szelki w szachownicę ( a przez jakiś czas nawet nie jedne  ) i tam było "to" metalowe. No i metalowe byłoby bardziej wytrzymałe... Ale jak ktoś znajdzie nawet plastikowe to byłabym wdzięczna za wieści skąd mogę "to" wziąć 
-
Gość
-
przez go_ska Cz lis 25, 2004 22:28
Anonymous napisał(a):Hmmm...bo widzisz...ja miałam jedne szelki w szachownicę ( a przez jakiś czas nawet nie jedne  ) i tam było "to" metalowe. No i metalowe byłoby bardziej wytrzymałe... Ale jak ktoś znajdzie nawet plastikowe to byłabym wdzięczna za wieści skąd mogę "to" wziąć 
To ja napisałam tylko coś pokręciłam i się nie zalogowałam i nawet tego nie zauważyłam  ehhh...chyba za bardzo śpiąca jestem 
-

go_ska
-
-
przez Jacko Pt lis 26, 2004 10:53
go_ska napisał(a):Anonymous napisał(a):Hmmm...bo widzisz...ja miałam jedne szelki w szachownicę ( a przez jakiś czas nawet nie jedne  ) i tam było "to" metalowe. No i metalowe byłoby bardziej wytrzymałe... Ale jak ktoś znajdzie nawet plastikowe to byłabym wdzięczna za wieści skąd mogę "to" wziąć 
To ja napisałam tylko coś pokręciłam i się nie zalogowałam i nawet tego nie zauważyłam  ehhh...chyba za bardzo śpiąca jestem 
Jak zwykle!  Bardzo zeszliśmy z tym sklepem z tematu tego działu forum, ale jak już gadamy tu o tym to zakładanie nowego postu jest bez sensu. Bardzo bym chciał, żeby za jakiś czas na SoundCrazy był sklep, który wygląda chociażby jak ten http://www.rockmetalshop.pl/Skoro "mroczne hipisy" mogą mieć taki sklep to ja też chce taki tyle że rudeboy'owy!!!
-

Jacko
-
przez Ingiel Pt lis 26, 2004 12:50
Jacko napisał(a):Skoro "mroczne hipisy" mogą mieć taki sklep to ja też chce taki tyle że rudeboy'owy!!!
tylko ze tych hipisow to u nas na peczki, a ludzi ze ska klimatow jakby troche mniej; mysle, ze po raz kolejny mylimy kraje, tak jak to mialo juz miejsce np w watku o najlepsza polska kapele ska; zeby taki sklep jak podlinkowales zrobic, to trzeba cos do niego wstawic, powietrza nikt nie kupi; i teraz mi powiedz, kto zalozy tyle szmalu? ktory realnie patrzac, ma male szanse zeby sie zwrocic koszulki, szelki ok, ale trzeba sie trzymac ograniczonego asortymentu, bo nie wydaje mi sie, zeby tysiace ludzi wyczekiwaly z niecierpliowscia na otwarcie takiego sklepu; to, ze 3 osoby na krzyz z forum kupia jakis gadget wiosny nie czyni kurde garaz, czasopismo dla szerszej grupy docelowej, ze sie tak nieladnie wyraze, gazeta dostepna w empikach, ma ok. 3 tys sztuk nakladu, ktory i tak pewnie na pniu nie jest wykupywany; daje ci/wam to cos do myslenia? o ska crazy nie wspominam, ale jakby gala zechce to sie wypowie ile sztuk gazety mu zeszlo...
pozdr Ingiel
-

Ingiel
-
-
przez Jacko Pt lis 26, 2004 13:52
Ingiel napisał(a):Jacko napisał(a):Skoro "mroczne hipisy" mogą mieć taki sklep to ja też chce taki tyle że rudeboy'owy!!!
tylko ze tych hipisow to u nas na peczki, a ludzi ze ska klimatow jakby troche mniej; mysle, ze po raz kolejny mylimy kraje, tak jak to mialo juz miejsce np w watku o najlepsza polska kapele ska; zeby taki sklep jak podlinkowales zrobic, to trzeba cos do niego wstawic, powietrza nikt nie kupi; i teraz mi powiedz, kto zalozy tyle szmalu? ktory realnie patrzac, ma male szanse zeby sie zwrocic koszulki, szelki ok, ale trzeba sie trzymac ograniczonego asortymentu, bo nie wydaje mi sie, zeby tysiace ludzi wyczekiwaly z niecierpliowscia na otwarcie takiego sklepu; to, ze 3 osoby na krzyz z forum kupia jakis gadget wiosny nie czyni kurde garaz, czasopismo dla szerszej grupy docelowej, ze sie tak nieladnie wyraze, gazeta dostepna w empikach, ma ok. 3 tys sztuk nakladu, ktory i tak pewnie na pniu nie jest wykupywany; daje ci/wam to cos do myslenia? o ska crazy nie wspominam, ale jakby gala zechce to sie wypowie ile sztuk gazety mu zeszlo...
Zgadzam się z Tobą, ale pomażyć zawsze można!  Kokosów to się na tym nie zbije, ale takie na przykład koszulki i przypinki to się sprzedadzą napewno, to samo szelki. Z jednego prostego powodu, ciężko kupić coś w klimacie. Pozostają dwie opcje: albo spędzać każdą wolną chwilę na przeszukiwaniu lumpów w każdej części Polski i skakanie z radości jak coś fajnego się dostanie albo wydawać majątek w różnego rodzaju sklepach z markową odzieżą klasy robotniczej (brzmi to jak oksymoron  ). Jedno wymaga olbrzymiej ilości czasu a drugie olbrzymich pieniędzy Zapotrzebowanie jest! Nieduże to fakt, ale 300 osób z tego forum i kolejne 300 tych, którzy tu jeszcze nie trafili to chyba wystarczy żeby zainteresować kogoś z internetowych sklepów dla szerszego klienta żeby stworzył na przykład specjalną kolekcję SoundCrazy. Ja nie wymagam od naszych wspaniałych redaktorów aby umoczyli kupę kasy i poszli na dziady  Jako prowadzący poważny serwis internetowy i forum mają możliwość załatwienia czegoś takiego np. w jakimś internetowym butiku. O tym zresztą było już w temacie o gadżetach SoundCrazy więc nie róbmy burdelu na forum. Konkluzja taka: trzeba NASZYCH WSPANIAŁYCH REDAKTORÓW SOUNDCRAZY wspierać i zachęcać do działań w tym kierunku Z mojej strony oświadczam, że w takim internetowym sklepiku SoundCrazy będę stałym klientem! 
-

Jacko
-
przez Ingiel Pt lis 26, 2004 15:27
Jacko napisał(a):Kokosów to się na tym nie zbije, ale takie na przykład koszulki i przypinki to się sprzedadzą napewno, to samo szelki.
ja sie nie obawiam zbijania kokosow, tylko zwyczajnego niewtapiania kasy Jacko napisał(a):Zapotrzebowanie jest! Nieduże to fakt, ale 300 osób z tego forum i kolejne 300 tych, którzy tu jeszcze nie trafili to chyba wystarczy żeby zainteresować kogoś z internetowych sklepów dla szerszego klienta żeby stworzył na przykład specjalną kolekcję SoundCrazy.
pomysl jest, ale z tymi 300 osobami z forum to przesadzasz  sprawdz ile osob spelnia np kryterium 10 postow; nie jest moze ono obiektywnie miarodajne, bo moze cala reszta czyta namietnie wszystko codziennie i nie ma ochoty sie odzywac  , ale daje jakis poglad; Jacko napisał(a):Konkluzja taka: trzeba NASZYCH WSPANIAŁYCH REDAKTORÓW SOUNDCRAZY wspierać i zachęcać do działań w tym kierunku
jakies konkrety odnosnie formy wsparcia? Jacko napisał(a):Z mojej strony oświadczam, że w takim internetowym sklepiku SoundCrazy będę stałym klientem! 
git Jacko napisał(a):O tym zresztą było już w temacie o gadżetach SoundCrazy więc nie róbmy burdelu na forum.
mysle, ze nadal rozmawiamy o szelkach, tylko ze temat odjechal troche w strone ogolnego problemu sprzedazy; w koncu to forum, miejsce wymiany pogladow, a nie tylko glupkawego przytakiwania: "ale bylo zajebiscie", "nooo! ogien", "  " itp; jak chcesz mozemy przeniesc rozmowe do tamtego watku, albo jakis moderator moze pokaze troche magii 
pozdr Ingiel
-

Ingiel
-
-
przez Jacko Pt lis 26, 2004 16:14
Drogi Ingielu! Z tymi konkretami a propos wsparcia to trza poczekać aż coś się ruszy, wtedy służę pomocą. Na razie przychodzi mi do głowy wymyślanie wzorów i jak trza będzie to jakąś kaskę na rozkręcenie biznesu mogę zainwestować. Bogaty nie jestem, ale dla idei Wielkiego SoundCrazy zrobię wszystko! Co do aktywności użytkowników to jak sam powiedziałeś ilość postów nie jest miarodajna bo nie wszyscy mają w domciu stałe łącze albo w ogóle komputer. Nie zmienia to faktu, że gadżetów i ciuchów pragną bardzo! Sprawa najważniejsza! ska_lady jaką cenę detaliczną dla tych szelek przewidujesz? Jakiś opis też by się przydał: cienkie czy grube, na ile żabek itd. może zdjęcie egzemplarza przedwielkoseryjnego 
-

Jacko
-
przez zebed So gru 04, 2004 14:59
taa tez bym chciał mieć takie szele , po wiele chodzą 
zagraj to tak - ska, ska ,ska
-

zebed
-
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|