FIRE CORNER !! REGGAE / SOUL ALL- NIGHTER !! VOL.4
2012-02-25, Olsztyn
Szykuje się kolejna wycieczka w głąb reggae, ska, soulu i rocksteady. Przez ten magiczny świat muzyki poprowadzą Cię stali przewodnicy - Husky, Danny Mod i Real Cool Sound.... więcej » |
![]() |
temat PIJAKRe: temat PIJAKpewnie to nic nie da, ale jesli komus nie ejst obojetny los tego przesmacznego piwka(moim zdaniem najlepszego ciemnego i jasnego niepasteryzowanego w polsce) to goraco zacheacam do przylaczenia sie do akcji
http://uratujmyczarnkow.pl/
Re: temat PIJAKWłaśnie robię porządki w papierach i znalazłem bloczek kuponów na darmowe piwo z koncertu Liptonsów z Olsztyna z 2004 r. Ktoś chętny?
Stempel, tylko spokojnie, bez nerw. W końcu to tylko piwo
Re: temat PIJAK
Jarecki mnie to wkurwiło jak wracaliśmy z tego koncertu, bo pytałeś się po co to, a ja nie dopity byłem hehe ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Ale trzymało Cię Stępel przez dobre 12h w pociągu aż do okolic Leszna
Re: temat PIJAKŚwidnica to zło! Nic dziwnego, że wieczór kończy się na dancingu w Łaźni
Re: temat PIJAKJareg kolejne spotkanie klasowe ?
Re: temat PIJAKa ja mam pytanie z zupełnie innej beczki... jak tam po sylwestrze?
Jestem z siebie dumny, bo nie ruszyłem wódy ani "szampana". No i od 1 stycznia (dokładnie od godziny 3:00) jestem abstynentem, docelowo przynajmniej do końca roku. ![]()
Re: temat PIJAKusunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:46 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: temat PIJAKNiektórzy pracowali i (prawie) nie pili
Re: temat PIJAKA jeszcze inni pili szampana o polnocy, na dworze w krotkich spodenkach. Teraz sie ledwo ruszam, ale fajno bylo
Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Re: temat PIJAKTrzeba rozruszać ten upadly temat. Leszek, Leszek, aje, eje jou.
Re: temat PIJAKJeden jeszcze został. Taki ostatni Mohikanin
Re: temat PIJAKeee ja myślę że w Lipcach jeszcze się paru znajdzie