Diana Levi & Upbeat Quartet w Tygmoncie!
2012-02-23, Warszawa
Ska vs. Reggae vs. Digital Dub z elektryzującym żeńskim wokalem? Eksperymentatorzy około jamajskich brzmień spod znaku ska, rocksteady i jazzu zaprosili do wspólnych... więcej » |
![]() |
The Upsessions - 20-21.10.2010, Praga
The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaPierwszego dnia koncert w Incheba Arena. Jest to dość duża hala, więc nie wiem czy nie szykuje się jakaś większa impreza.
Drugiego dnia w Meet Factory na Smichowie. Też dziwna miejscówa. Czekam na jakieś szczegóły.
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaO... to jak nie w Rosslau to może Czechy... bo w kwietniu też nie dałem rady ich zobaczyc
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaJeśli nie złapie ich teraz 27'ego w Dreźnie napewno wybiorę się do Pragi : )
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaCo do koncertu 20.10. w Incheba Arena sprawa zaczyna się wyjaśniać. Dobrze wykombinowałem na Mighty. Sto Zvířat obchodzi w tym roku jubileusz 20. lecia i koncert w Pradze będzie głównym punktem tych obchodów. Stąd duża hala i zaproszeni goście. Na razie potwierdzony The Upsessions, ale będą też inni. Bilet w tej chwili 275 CZK.
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaPodle nowych wiadomošči - 21.10. bude v Crosse.
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaW Crossie początek koncertu o 21:00, wjazd 60 koron, a dodatkowo zagra CCTV Allstars. Po koncercie Fat & Dread Stereo.
Ja przyjadę chyba tylko na ten koncert. Na jubileuszu Zvirat poza Holendrami nic ciekawego nie ma. Choć afterparty w Crossie zapowiada się interesująco. Hm, muszę przeliczyć kasę. Może dwudniówka w Pradze?
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaPo tym koncercie muszę stwierdzić, że Upsessions to taki Aggrolites. Tylko lepszy
Re: The Upsessions - 20-21.10.2010, PragaJeszcze tak na marginesie. Okazało się, że wspomniany przy innej okazji Big Monkey, basista australijskiego MouthGuard, to niejaki Viktor, Czech z urodzenia, który do Australii wyjechał razem z rodzicami gdy miał 5 lat. Teraz wrócił do Pragi by szlifować język przodków. I naprawdę lubi ska. Wczoraj, a w zasadzie to już dzisiaj, wystąpił nawet w roli dj'a, puszczając muzę razem z Fat & Dread Sound. Nawiasem mówiąc, Dread, czyli znany niektórym bywalcom RM Aktajsa, już nie jest dread