Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURRe: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURło kurwa, od jakiegoś czasu miałem chęć zobaczenie serferów... no to się zapowiada jeszcze lepiej : ))
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR
Ten GAS klub to Fabryka Drutu, czy zmieniono miejsce? Oczywiście pojawię się zarówno w Cze-wie, jak i w Gliwicach. ![]()
Pojęcia nie mam, ale adres gas klubu jest takowy: ul. górnych wałów 14-16 :]
dzięki pierwsze słyszę o takim klubie trzeba będzie zrobić rekonesans ![]()
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURbędzie Białystok?
Na pewno będzie Szczecin, i to już jutro;) W Reggae Got Soul transmisja koncertu Vespy ze studia koncertowego S-1! Start o 19:00, w radiu Szczecin FM (94.4 albo http://www.szczecin.fm) Zapraszam! Konrad
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURno tylko do szczecina stopa będę łapał cały dzień i jeszcze będę nocował na dworcu, a w Białym elegancja francja noclegi i prosta trasa E8
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURBrawa dla osoby, która zaprojektowała bilety na częstochowski koncert (a może na całej trasie takie są?). Wyglądają świetnie.
![]()
raczej na całej... ja pierdole to.. nie kupuje, nie ide.........
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUROcena koncertu w Cze-wie: 10/10. Dobrze, że było opóźnenie, dzięki temu mogłem obczaić w całości oba zespoły.
St. City Surfers widziałem już chyba 3 lub 4 raz i ani razu się nie zawiodłem.Pełen profesjonalizm. Pewnie niejednemu facetowi serce zaczęło bić szybciej na widok Moniki. Vespa = bezbłędna stylówa i szoł. Słabo nie było, bo być nie mogło. Jako, że trasa promuje nowy album to trzeba się było w niego zaopatrzyć. Na koncercie w Gliwicach wszystkie teksty będą opanowane! Foty wrzucone do galerii. ![]()
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURKoncert na poziomie!
Vespa, to Vespa. potrafi przyciągnąć przynajmniej 100 osób.i jest świetna zabawa. Nowa płyta jest zajebista - klimat gangsterki lat `20stych! Klimat rewelka!!! do tego te"ciuchy robocze" cud malina Na koncercie nie było tylu osób ilu się spodziewałem, ale też nie było klapy. Show było, łamane bity były, popisy artystyczne i rotacje sceniczne ( Porek daje radę na wokalu!!!) Awantury okołoscenowe i tutaj puchar należy się Jareckiemu! Dziad się sadził do wszystkich. za skiepowanie fajki na moim t-shircie Vespy masz kopa w dupę, nie wiem po co Cię ratowałem, przez wkurzonym właścicielem Harringtonki, którą sobie przywłaszczyłeś?? Słabo nie było! Koncert udany.
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURCo ja bym mogła napisać o tym koncercie...
CUD! MIÓD! MALINA I ORZESZKI! Było fantastycznie jak zawsze. Dzięki wszystkim za miłą atmosferę i świetną zabawę! Swing Heil!
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURKoncert rewelacyjny spotkanie znajomych i zabawa pod sceną rewelacja szkoda tylko że zabrakło Sokoła
ale Jareg nadrobił wszystko Pozdro dla wszystkich z którymi mogłem to wszystko przeżyć
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURNo to jak Jareg nadrobił to dobrze
Już mi nie jest smutno, że nie było mej skromnej osoby
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURO jo joj. Raz się człowiek sponiewierał i zaraz wielkie halo. Ale sami tego chcieliście. Ostrzegałem, że to nie jest mój dzień.