FIRE CORNER !! REGGAE / SOUL ALL- NIGHTER !! VOL.4
2012-02-25, Olsztyn
Szykuje się kolejna wycieczka w głąb reggae, ska, soulu i rocksteady. Przez ten magiczny świat muzyki poprowadzą Cię stali przewodnicy - Husky, Danny Mod i Real Cool Sound.... więcej » |
![]() |
Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURRe: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURszkoda, że nie ma na płycie kawałka tego co jest na majspejs czyli "pity pity" bo jest super :]
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURten kawałek był też do zassania z ich strony, a wydali go chyba na tribute to Filipinki.
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURmi trochę szkoda że "czarnej barbary" nie będzie... ale zaś tytuły "porek II:powrót toksycznych mutantów" i "wstawaj dziewczyno" nastrajają mnie wchuj pozytywnie : ]
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURdoszły Gliwice. zajebiście
trasa wygląda więc tak: + Skauci + Real Cool Sound + St. City Surfers + St. City Surfers ul. św. Tomasza 35 ![]()
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURmam pytanie odnosnie przedsprzedazy(przypuszczam,ze bedzie takowa) czy bedzie mozna ja realizowac takze przez jimmyjazza?
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR
Znając życie będzie płytkę można klepać na stronie VESPY bo wychodzi przez "showbiz monstaz"
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURw innym temacie jest info, a tu nie ma, wiec sie przyda...
na stronie vespy jest juz singiel nowej plyty do zassania. wlasnie robie pierwszy odsluch
O singlu jest tu - albumy-polskie-f14/vespa-starszi-grubsi-bogatsi-t3596.html ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURto ja tylko jeszcze plakata dolepię na szybciora:
![]()
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURTo ja sie yy przypucuje, że yy w Żarach to właśnie Las Melinas bedzie miało tą yhym wątpliwą okazję zagrać przed yy Vespą.
Dziekuję za uwagę. PS plakat w kit. Sie nada
To mnie interesuje. W Warszawie bede na 99,9% (te 0,1% to ewentualne przypadki losowe),a co do Poznania... bedziesz jakos Kryzys w tym czasie w Kozlogrodzie? Chetnie bym sie ustawil na jakis soczek czy inna cole Let's go crazy
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURhttp://www.vespa.odra1300.org/album.php?cont=sgb hehehe, nowa płyta, nowe "cośtam" i nowy ajmydż.
Ważne że vlepy THE ŚVIDNICZANS dobrze się prezentują
będę, będę, także jesteśmy ustawieni na soczek. a jeśli mega potrzebowałbyś noclegu, to.. generalnie jestem sam na pokoju jednoosobowym, takze podłoga dla któregoś z nas by czekała ewentualnie. ; ) Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURPozwolę sobie poprawić Pana Raula