Diana Levi & Upbeat Quartet w Tygmoncie!
2012-02-23, Warszawa
Ska vs. Reggae vs. Digital Dub z elektryzującym żeńskim wokalem? Eksperymentatorzy około jamajskich brzmień spod znaku ska, rocksteady i jazzu zaprosili do wspólnych... więcej » |
![]() |
Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURRe: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR
Nie tylko ty. ![]()
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUROh yes!!!
Termin 5 marca 2010 r. w Wawie zapisany w kalendarzu. Obecność obowiązkowa.
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURzajebiście, po ostatnim braku bisów mam wielki niedosyt
jak będzie plakat to podlinkujcie
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURZapraszamy do Poznania
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURWrocław ciekawszy jak zawsze;)
Ale znając Nutkę pojedzie i tu i tu i jeszcze po drodze 3 inne imprezy zaliczy
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR
A jak Ci się ostatnio koncert Vespy tam podobał?
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURNo to jeszcze kilka koncertów z Vespowego majspejsa
1 kwi 2010 20:00 SGB tour - Stereokrogs Łódź 8 kwi 2010 20:00 SGB tour - Fraktal Mikołów 20 kwi 2010 20:00 SGB tour - MOK Siedlce 21 kwi 2010 20:00 SGB tour - Graffiti Lublin 22 kwi 2010 20:00 SGB tour - Od Zmierzchu do Świtu Rzeszów 23 kwi 2010 20:00 SGB tour - RudeBoy Bielsko-Biała 24 kwi 2010 20:00 SGB tour - Paleta Rybnik 25 kwi 2010 20:00 SGB tour - Imbir Kraków
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURMikołów na wiosne! woho!
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURno i pieknie!
w Mikolowie bede na bank a do Bielska tez bym sie przejechal Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Mam podobne plany. Wreszcie będzie okazja żeby odwiedzić Mikołów. Szkoda tylko, że bielski koncert jest dzień przed Necroparty 2.
No to odliczam dni do premiery ![]()
To jeszcze może zestaw kawałków 1. czołówka 2. vespa pany 3. powiem ci 4. tańcz! 5. law mi forewer (the mighty vikings' "love me forever") 6. to tyle dziś kosztuje 7. miś chce iść 8. wstawaj dziewczyno (desmond dekker's "get up edina") 9. zejdź mi z oczu 10. porek II: powrót toksycznych mutantów 11. christine 12. pi bip 13. morze gorzały, morze słów 14. tyłówka
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURTytuły oczywiście chwytliwe, ale mnie szczególnie zainteresowała piosenka nr.7 miś chce iść
Nie mogę się już doczekać...