"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca
Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca"W tegorocznej edycji Globaltica World Cultures Festival udział potwierdziła grupa Ska Cubano oraz mnisi z tybetańskiego klasztoru Taschi Lhunpo. O kolejnych artystach, którzy wystąpią na festiwalu będziemy informować na bieżąco."
http://www.globaltica.pl/
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaPozwoliłem sobie poprawić na lipca. Kurde, źle że w piątek.
Choć zespół konsekwentnie podaje sobotę.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca
To może w sobotę zagrają. We Wrocławiu się nie udało to może w Gdyni. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca[quote="jareg"]Pozwoliłem sobie poprawić na lipca. Kurde, źle że w piątek.
Jasne - pomyliłem się. Ja specjalnie dni wolne trzymałem na takie letnie przedłużanie łykendów
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaech może tym razem uda mi się ich zobaczyć...poprzednio byli za blisko i nie zdążyłem
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaSka Cubano gra w sobotę 24 lipca. I bardzo dobrze.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipca
No to nie ma siły, nie dało się zobaczyc pod domem, to jedziem nad morze. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaOczywiście, że trzeba jechać zobaczyć. ...i tym razem pewnie nie będą grać dla garstki ludzi jak we Wrocławiu
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaBilety na GLOBALTICA World Cultures Festival trafiły do sprzedaży 1 czerwca.
Przedsprzedaż (do 18.07.2010) 15 złotych - 1 dzień Festiwalu 25 złotych - karnet na dwa dni Od 19.07.2010 bilety w cenie 20 złotych - 1 dzień Festiwalu 30 złotych - karnet na dwa dni W niedziele wstęp wolny. Bilety dostępne m.in. w sieciach: Ticketonline, Bileteria, TicketPro, Empik, Salony Puls.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaJest jakieś pole namiotowe przy tym festiwalu?
Będę wdzięczny za podpowiedzi co do noclegu.
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaNo to kto atakuje Gdynię na bank bo nie wiem co z tyrką robić
Re: Ska Cubano - Globaltica 2010, Gdynia, 23 - 25 lipcaMy jedziemy. Dzisiaj bilety kupiłem.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać