Las Melinas
2012-02-10, Zielona Góra
Zapraszamy na koncert niesamowitej kapeli - Las Melinas !!! Zespół o potężnym składzie, brzmieniu i energii. Bardzo skoczne i żwawe utwory w rytmach reggae/ ska / swing... więcej » |
![]() |
Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławPrzepraszam że w tym miejscu (nie zakładałem wcześniej tematu o koncercie we Wrocławiu, ale tutaj coś pisałem).
Koncert Johnny Nightmare we Wrocławiu został odwołany! jak ktoś z moderatorów chce to proszę o usunięcie postu w dniu jutrzejszym. Dzięki
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławRozumiem, że dzisiejszy koncert się odbędzie
Swing Heil!
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
ODBĘDZIE SIĘ Ten koncert o którym pisze Hheell miał byc w Firleju, czyli ośrodku kultury, a takie miejsca z automatu wszystko odwołały. Koncert w Czerwionce - TIK-TAK Punk memorial też nie ma. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Nie uchodzi.
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławZaraz Wam dam znać czy się odbędzie. Madness nie odwołuje koncertu. Dam Wam znać czy kapele przyjadą. Śledźcie forum;)
give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławKoncert się odbędzie.
give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławWszyscy żałobują, a enklawa w postaci Madnessa żyła koncertem. Ludzi ok. 30-40 osób z czego 20 kupiło bilety, bo reszta z kapel i okolic. Ruskie ska-panki zajebiście, bo wszyscy grający wiedzieli do czego służą instrumenty. Czesi z DiscoBals jak zwykle ogień z dupy. Cześc kawałków starych w rytmach SKA, a nowe bardziej z przytupem, też niczego sobie. Spora częśc publiki to świdnckie betony zapodające flachy na scenę, więc było wesoło.
Dla kogo Kaczyński & Co to osoby bliskie to sobie odpuścił, a dla kilkunastu osób dzień i wydarzenia specyficzne, ale nie osobiste. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławYeah. I o WYBOR wlasnie idzie. A Skambomambo w Wwie odwolane
Ska`d 4 life !
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławKutfa faktycznie koncert mistrzostwo świata radzieckie kapele łupały gorzałę prawie jak Jula
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławSokół- co to znaczy "prawie jak Jula"? Trudno o większego niż ja abstynenta w promieniu kilkudziesięciu kilometrów. Zazdrościsz, że piję pyszną herbatkę??
Fakt, że impreza bardzo udana, chociaż ja akurat miałam mieszane uczucia co do zabawy w ten określony dzień. ALe przecież muzyką też można kogoś uczcić. give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławImpreza całkiem niezła, choć i ja miałem mieszane uczucia co do zabawy w ten dzień.
Ja nie podzielam aż takiego entuzjazmu co do Discoballs. Grali przyjemnie, ale mi się mniej podoba strona w którą aktualnie idą. Poza tym Sokół to już jest 3 wokalistka i tej rzeczywiście czegoś brakowało w porównaniu do poprzednich dwóch. I nie mówię tutaj tylko u urodzie. Tak jak wcześniej zespól się wyróżniał dzięki frontmanowi, tak teraz dla mnie to już zwykła (ska i coś tam) kapelka. Ale oczywiście dalej ich lubię. Kapel z Rosji prawie nie słyszałem, więc się nie wypowiadam.
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławKoncert, który współorganizowałem we wrocławskim Firleju został odwołany przez nas jako organizatorów, klub nie miał w tym przypadku z tym związku. To tak w kwestii wyjaśnienia...
A decyzja o nieodwoływaniu koncertu w Madnessie jest dla mnie dziwna i nie na miejscu. Oczywistym dla mnie było odwołanie każdej imprezy w tym dniu. Osoby za to odpowiedzialne (za organizację koncertu w Madnessie) chyba nie były do końca świadome tego co robią i co się stało.
Tak jak pisała Jula "muzyką też można kogoś uczcić
Otóż mylisz się, koncert w Łodzi się nie odbył. A tłumaczenie że muzyką też można kogoś uczcić, jest dla mnie (mimo całej mojej sympatii dla Julki) trochę naciągane. Czy również uczciliście pamięć zmarłych tańcząc przy wesołej "żałobnej" muzyczce??? I cóż z tego, że muzycy byli z Czech i Rosji? Dla Twojej informacji - w tych krajach również ogłoszono żałobę. Jakoś muzycy Johnny Nightmare, którzy są z Danii od razu zrozumieli sytuację i potrafili się w niej odnaleźć. Nie wiem czy pamiętasz, ale 5 lat temu gdy umarł Papież, to jakoś nie było problemu z przerwaniem koncertu Bluekilli w tym samym klubie.
Zgadza się ale to była całkiem inna sytuacja bo kapela zagrała koncert a dopiero po śmierci Papieża policja poinformowała o całym zdarzeniu i nie zostały zagrane bisy.