Diana Levi & Upbeat Quartet w Tygmoncie!
2012-02-23, Warszawa
Ska vs. Reggae vs. Digital Dub z elektryzującym żeńskim wokalem? Eksperymentatorzy około jamajskich brzmień spod znaku ska, rocksteady i jazzu zaprosili do wspólnych... więcej » |
![]() |
Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocław
Chyba po raz pierwszy doczepię się do cen biletów, ale Stępel masz rację. A dla mnie to już całkowity brak kalkulacji, skoro Czechów oglądam na okrągło i praktycznie za darmo, gdy grają jako supporty. Nie wróżę frekwencji.
nie wiem czy to była Bery, ale ostatnia wysoko sobą zawiesiła poprzeczkę. ; ) jak jest z tą ? planowałem się wybrać, także trochę kosztowna impreza widzę, ale Discoballsów chętnie bym zobaczył. : ) Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Cały czas mówimy o sztuce wokalnej
no w sumie ja od razu założyłem, że mówimy o wokalistce jako przedstawicielce płci piękniejszej. Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławWidzę, że Madness bojkotuje RM. Dobra, nie będę z tego powodu płakał
Tzn. jakaś łupanina ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Nie rozumiem kolegi. Na plakacie przy DiscoBalls stoi, że grają ska/punka. Ja jakoś tego punka w ich muzyce nie zauważam. Przynajmniej nie w rozumieniu łupaniny. Bo trochę szybszych rytmów to nie jest zaraz punk. Widać plakat robiła ta sama osoba, która napisała, że Red Five Point Star są z Czech
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławMoi drodzy, ja Was trochę nie kumam jeśli chodzi o te ceny...
20/25 zł za trzy kapele z zagranicy + zajebisty dwuosobowy sound system również z zagranicy to jest przesada? Z jednej strony ciagle narzekacie, że u nas nic się nie dzieje, z drugiej chcielibyście żeby wszystkie kapele grały za darmo... Przecież oni i tak grają za zwroty, ale darmowego transportera Praha-Wroclaw tudzież Rosja-Wrocław nie mają- paliwo kosztuje itp itd. NIe marudzić tylko się cieszyć give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławNamawiała, namawiała i namówiła. Oby tylko Bielawa mnie nie dorwała
Jarecki a jak wracasz tym 2:20 bo też się zaczynam zastanawiać czy by nie wyprać się na Bartka
Oj, jak chcesz się wyprać to ja nie wiem czy nie odpuścić A tak poważnie, wracam 2:20, czyli jak się uda
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławO tą łupaninę to chodziło mi o pozastałe kapele,słuchał ktoś ich
Co do ceny to, to że kapele z zagranicy jeszcze o niczym nie świadczy. Ja wiadomo, że będę, ale do tego może jeszcze ze 30 osób, skoro nikt nie ma pojęcia kto będzie grał i do dzisiaj nie ma plakatów na mieście,a są jeszcze dwa koncerty tego dnia. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocławzrobimy sztuczny tłok
Ja będę. Swing Heil!
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, Wrocławja jednak sie wypisuje, bo na te chwile reprezentuje biede.. chociaz nie. reprezentuje Gorzow na te chwile, bo siedze tu do niedzieli, a (bo) nie mam kasy. ; )
ale coz, milej zabawy, udanego wypierania. : ) Jamaican & 2Tone Ska!
Ska! Ska! Ska!
Re: Discoballs, Battery, M.A.D. Band - 10.04.2010, WrocławNawet Ruscy ska-panka grają w miarę, może nawet będzie ciekawy koncert
http://www.myspace.com/madbandmoscow http://www.myspace.com/skabattery no i Czesi http://www.myspace.com/disc0balls Plakat faktycznie po chuju. Nie ma to jak kapele na baterie przerobic, to już trzeba byc mistrzem w swoim fachu ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać