REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmie
20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieMeine Damen und Herren
ze strony klubu wynika, że dzień przed koncertem w Augustowie na Reggae Netta Festival unsere Freunde zza zachodniej granicy zawitają do Warschau Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmie28.08 zagrają w Szklarskiej Porębie w jazgocie : )
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmietermin całkiem ok, więc trzeba stolicę odwiedzić
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmie
Ostatnio było znakomicie
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieSwietny koncertowy Sierpień
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmieostatni raz na ich koncercie byłam w Ostródzie, jeszcze z Majkim..., to był niezapomniany koncert- ludzie nosili Jensa na rękach, a potem się wbiliśmy do nich na backstage
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieWiadomo po ile bilety?
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieMan, po ile by nie były, i tak warto iść
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmiena pewno warto iść ale ktoś się orientuje po ile te bilety???
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieDo the SKA!
REGGAE fever is good!
napisałam do niej i dowiedziałam się iż cena biletu nie przekroczy 20 zł, nie ma jeszcze określonej ceny gdyż obecnie robią wszystko by bilety kosztowały jak najmniej
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmiedla mnie bomba
a dowiedziałem się od Thomasa, że będą CD za 35zł i DVD za 40zł sprzedawali tfu tfu jedno dvd dla mnie Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmiestart 20:00 entry 15
Mowa Trawa start 23:00 cena bardzo przystępna
Mam nadzieję, że start bardzo umowny i myślą o tych co pracują zmianowo, i zaczną nie wcześniej niż 21:30