Diana Levi & Upbeat Quartet w Tygmoncie!
2012-02-23, Warszawa
Ska vs. Reggae vs. Digital Dub z elektryzującym żeńskim wokalem? Eksperymentatorzy około jamajskich brzmień spod znaku ska, rocksteady i jazzu zaprosili do wspólnych... więcej » |
![]() |
Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBI
Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIZajebisty news:)
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIPięknota!!!Już nie muszę się bujać do Prahy.Wrocław mi pasi i będę na 150%-nie odpuszczę!!!
Info jest pewne???Strona klubu "Alibi" nie zawiera takiego newsa... 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIInfo jest z myspace. Niestety ja na koncert nie moge sie wybrac, wiec nie sprawdzalem na stronie klubu. Robia Mad Sin, Agnostic Front i Exploited jeszcze, wiec mysle, ze to tylko kwestia czasu jak potwierdza na stronie. Udanej zabawy
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBISupeross!!!
Obok Dropkick Murphys to mój numer 1,więc będę na tym koncercie choćbym miał iść na kolanach!!! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIMasz Czarny konkurencję
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBI
No nie chciałem robić reklamy, w tym wątku. Dla osób które wolą SKA od wydarzenia w Alibi informacja o koncercie The Toasters, Red Five Point Star i Ziggie Piggie powinna być ważna.
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBINa chuj tyle kapel robic jak mają grac pół godziny
Ja wole setny raz zobaczyc TOASTERS ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIMnie także pierwsze co uderzyło w oczy to ilość kapel na tym koncercie,ale i tak nie odpuszczę!
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIJadę sam ze Zg-ca,jeśli reflektuje ktoś z okolic to mam miejsce w aucie-będzie zawsze taniej!
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBISTREET DOGS to fenomenalny CZAD I CHARYZMA!!!
Frekwencja na moje oko w porywach ze 100 osób i to tylko na STREET DOGS ,czyli lipa,ale te kilkadziesiąt osób rozkręciło młyn pod sceną tańcząc i drąc mordy aż miło!Oczywiście przy ogromnej pomocy Mike McColgan'a-dla tego typa nawet trup by jebnął fikołka!Repertuar SD składał się na najlepsze numery z wszystkich czterech płyt,nie obyło się bez bisa! Kurwa,jak ja kocham tą kapelę!!! Kto nie był niech żałuje!!! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBIJa byłem na The Toasters i nie żałuję
Słyszałem o 60ciu osobach na tym gigu... ale może miałem złe informacje
Re: Street Dogs, 25 kwi 2010, klub ALIBI
Może to ja przesadziłem z tą setką typa...może faktycznie było 60 osób... Nie umniejsza to faktu,że w klubie było jakoś dziwnie przez te zajebiste puchy,ale jak już wspomniałem te kilkadziesiąt obecnych osób+Mike McColgan i reszta składu zrobili kozacki atmosfers!!! Gdybym spał na forsie to jechałbym 16.05.na koncert SD do Prahy! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...