"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
prywatne wiadomości
prywatne wiadomościzgłosić chciałam dziwny problem z funkcjonowaniem opcji wysyłania privów- wczoraj i dzisiaj dostałam na maila 2 infa o tym że prywatne wiadomości nowe mam, a w skrzynce tymczasem nie ma nic nowego, także podejrzewam anomalię jakąś w funkcjonowaniu całego tego mechanizmu, nie wiem czy tylko ja tak mam czy ogólnie coś sie sypie, w każdym razie profilaktycznie zgłaszam problem. A ci co pisali do mnie to privy (podejrzewam że w kwestii Afryki) to poproszę bardzo,niech powtorzą
a rzeczywiście coś się zepsuło bo ja też dostalem takie coś na mejla a na forum ani śladu pw
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
o, widze ze nie tylko moja skrzynka nawala...ale sie domyslam kto do mnie napisal (chyba
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php what tha fak ? the pride is only thing the man is born with
PW dochodzą raczej, w phpbb jest tak że wysyłasz komuś priva a forum w tym momencie wysyła do adresata tej wiadomości mejla że dostał prywatną wiadomość.
Z tym, że do momentu odebrania przez odbiorcę jej nadawca ma ją w swoich wiadomościach wysłanych i jeśli nagle się rozmyśli i kliknie 'skasuj' to jest ten efekt o którym piszecie - dostaliście powiadomienie a nie ma wiadomości od nikogo. Jak ktoś coś z tego zrozumiał to fajnie
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |