REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
Galeria Sound Crazy
Galeria Sound CrazyZakładam nowy temat, co by informować Was tu już zawsze o tym jakie foty przybyły do galerii w serwisie...
Tym razem trzy wydarzenia. - The Liptones, Wsio W Pariadke, Skauci (Olsztyn) – najświeższe - Reggae Dub Festiwal (Bielawa) – mniej świeże - 10 urodziny Skankana - najmniej świeże W galerii zrobiłem szybki porządek – zdjęcia poukładane są chronologicznie (od najnowszych). Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was na stronę SoundCrazy i wstąpienie do Galerii. Zapraszam!
hehehe - skavliks to podobnie jak u mnie z bielawą !!!
a tak apropos, ze skankana to ja musze poszukać i jakoś wam ayax podeśle, bo zapomniałem zupełnie ze całą klisze wypstrykałem w końcu.... w śp desmoncie wtedy...
Przybyły nowe fotki do naszej galerii, mianowicie:
- ADJI, foty z koncertu w Bolesławcu oraz nieco starsze - Polemic, październikowy koncert we Wrocławiu. Na fotki z zeszłotygodniowego Warsaw Ska Fever musimy poczekać jeszcze parę dni. Raz- muszę się z tym uporać, Dwa – jeszcze nie wszyscy podesłali mi zdjęcia. Ale jak już będą, to uwierzcie, będzie ich fuuul Tymczasem zapraszam do galerii...
Ja tam wierzę że będzie ich tak dużo dobrze ponad 400 sztuk a to foty dopiero 3 osób Więc zapowiada sie niezła galeryjka z urodzin serwisu NaraSKA!!!
Ja tam się nie dziwię że jeszcze ich nie ma...
Dużo tego ..a trzeba obrobić żeby było ładnie... No i nie zawsze jest tyle czasu zeby to tak szybko wrzucić... Cierpliwość popłaca
Dobrze mówisz. Do poniedziałku zdjęcia w galerii się znajdą...inaczej być nie może.Cierpliwości:P;)
Niniejszym informuję, że w galerii są już dostępne fotki z Warsaw Ska Fever
Jest ich 125 sztuk (mam nadzieję, że ta ilość was satysfakcjonuje) i są podzielone na 4 sekcje autorskie... Zapraszam do galerii Soundcrazy.pl. papa
no i obejrzane...
ilosc satysfakcjonuje ale proponuje jeszcze wiecej jakze ochoczo i rozkosznie rozbawionej publico.. bo toz to piekne jest..wyszukiwac znajomych czy podziwac piekne ska szelki czy krawaty..
Zdecydowanie tak... według mnie te dwa tygodnie co czekaliśmy to i tak mało jak na wrzucenie tylu zdjęć No i szczerze mówiąc to troszkę się zdziwiłam doborem zdjęc z tych które ja zrobiłam... bo ja wybrałam nieco inne i bardzo dobrze że sam jeszcze raz zrobił selekcję zdjeć... mój dobór był chyba za mało obiektywny
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |