Diana Levi & Upbeat Quartet w Tygmoncie!
2012-02-23, Warszawa
Ska vs. Reggae vs. Digital Dub z elektryzującym żeńskim wokalem? Eksperymentatorzy około jamajskich brzmień spod znaku ska, rocksteady i jazzu zaprosili do wspólnych... więcej » |
![]() |
Galeria Sound Crazy
Zachęcam wszystkich, którzy mają ochotę na to, by ich foty ukazały się w serwisie Soudcrazy, do skontaktowania się ze mną. Mail: ayax@soundcrazy.pl .
Ps. Wiem, że parę osób podesłało mi ostatnimi czasy zdjęcia z różnych ciekawych imprez,niestety jednak miałem niesamowite problemy ze skrzynką outlook.Teraz jednak wszystko działa jak ta lala, stąd moje nawoływanie do współpracy Ddziękuję za uwagę.. pzdrwm
Po mału odrabiam zaległe prace domowe
Od dziś w serwisie możecie oglądać fotki autorstwa Go_Ski z koncertu Wisehead, deSka, Roosters w Wa-wie. W kolejce czekają jeszcze fotki z następujących imprez: NYSJE Urodziny deSki Afryka... Booyaka CGB i Faza
Panie Ayaxie...ociągamy się bardzo z tymi fotkami
A już następnych masa jest...tylko nie wiem czy warto do Ciebie wysyłać skoro masz na to mało czasu. A może potrzebujesz w tym pomocy? Z chęcią zaoferuję swoją pomoc. I tak często siedzę przy kompie więc zamiast na gg mogłabym posiedzieć przy galerii SC. Pozdrawiam!!!
jakoś dawno nie było aktualizacji galerii
zatem proponuje zamiast takich przerw w dodawaniu fot zaniechanie w ogóle umieszczania fot a w zamian za to umieszczenie w "galeria" linka www.dobrybetonniejestzly.prv.pl
No to prawda od Skatalites sie nic nowego nie pojawiło.Nie ma co ściemniać -moja wina jak sam skurczybyk (dolegliwośc zwana -brak czasu-ostanio się z nią zaprzyjaźniłem na dobre...). A i z koncetami też u mnie ostatnio słabo. Z chęcią załaduje fotki Twoje i innych 'pstrykaczy'...
Tylko błagam-tak po 20 maximum z imprezy,z 200 to mi ciężko wybrać Spoko,spoko Wasza strona i tak całkiem nieźle sobie radzi i wszyscy ją znają
My sie znamy na dobrej reklamie to dla tego ją wszyscy znają. A co do fotek to ja mogę zrobić na tyle okrótną selekcję że po 20 sztuk wybiorę z każdego koncertu... da sie choć będzie to krzywdzące dla wielu inny zdjeć :/ ale cóż... tylko teraz kwestia taka... czy masz ochotę jednak sam powybierać foty i ściagnąć z BETONU czy podesłać Ci na maila ??
Skierujmy to na priv
Re: Galeria Sound CrazyNie widze sensu robic nowego wątku.
Nie moge dodac fotek do galerii... nie pokazuje mi sie okno, w kroeym moge wybrac foto. Aqua ratuj ;]
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |