"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound...
więcej »
|
|
|
|
|
Wszelkie sprawy techniczne dotyczące funkcjonowania forum i całego serwisu
przez Ayax Wt lis 23, 2004 3:28
Ciesze sie, że foty się podobają go_ska napisał(a):...No i szczerze mówiąc to troszkę się zdziwiłam doborem zdjęc z tych które ja zrobiłam... bo ja wybrałam nieco inne  ale jak widać Ayax ma lepsze pojęcie o tym jakie zdjecia powinny się tu znaleźć ... i bardzo dobrze że sam jeszcze raz zrobił selekcję zdjeć... mój dobór był chyba za mało obiektywny 
Kurde, przyznam Ci się szczerze, że po prostu pomieszała mi się Twoja selekcja ze zdjęciami, które mi później przysłałaś, w kolejnym mailu. Stąd też moja decyzja o tych a nie innych zdjęciach Hmm, mam nadzieję, że w miarę możliwości będę mógł nadal zajmować się galerią... Hem... Coś mi się wydaje,że to chyba mój ostatni post, napisany z kraju... 
-
Ayax
-
-
przez Mietek Wt lis 23, 2004 7:38
Ayax napisał(a):Hmm, mam nadzieję, że w miarę możliwości będę mógł nadal zajmować się galerią... Hem... Coś mi się wydaje,że to chyba mój ostatni post, napisany z kraju... 
Trzymaj sie ayax u Angoli i jak sie zaaklimatyzujesz to dawaj znaka 
-

Mietek
-
-
przez GAŁA Wt lis 23, 2004 19:10
AYAX- a co z tekstem?, bede cię męczył nawet za granicą....czas, czas ucieka 
24 AND 7 CREW Olsztyn
-

GAŁA
-
-
przez Ayax Śr mar 09, 2005 21:47
Witam! Wracam do gry  Galeria Soundcrazy znów zacznie sprawnie działać. Jeśli macie foty z interesujących imprez, śmiało do mnie przesyłajcie
-
Ayax
-
-
przez Bosston Cz mar 10, 2005 1:30
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
-

Bosston
-
-
przez Mietek Cz mar 10, 2005 9:17
Ayax napisał(a):Witam! Wracam do gry  Galeria Soundcrazy znów zacznie sprawnie działać. Jeśli macie foty z interesujących imprez, śmiało do mnie przesyłajcie
No  I to jest bardzo dobra wiadomosc. Ayax moze jakies recenzje, relacje?
-

Mietek
-
-
przez Ayax Pn kwi 04, 2005 20:56
Oki...no to na pierwszy rzut po długiej ciszy... Rico Rodriguez & Tan Tan with The Pressure Tenants + supporty: The Big, Skaface. Koncert z dnia 02.04.2005 - 'Club Ska', Londyn. Autorem jest moja skromna osoba. Zapraszam do galerii Soundcrazy. Mietek napisał(a):No  I to jest bardzo dobra wiadomosc. Ayax moze jakies recenzje, relacje?
Tak się zbieram i zbieram;)powinienem niedługo wrzucić kilka tekstów
-
Ayax
-
-
przez Bubblepop Wt kwi 05, 2005 11:55
A bed± z Bluekilli w Cdq....  bo kto¶ mi chyba jebn± kilka fotek, b³yska³o sie niemi³osiernie  A tak wogóle to by³ dobry koncercik ci co byli napewno wiedz±... pozdrówki
-

Bubblepop
-
przez fudark Wt kwi 05, 2005 11:58
Bubblepop napisał(a):A bedą z Bluekilli w Cdq.... :?:
będą na pewno moje, ale pewnie za jakiś czas dopiero bo ostatnio czasu mi brak na obrobienie ich żeby wyglądaly jakoś :) pozdr fudark
-

fudark
-
-
przez Bubblepop Wt kwi 05, 2005 12:02
Jak zobaczysz na swoich zdjêciach panne w niebieskiej bluzce supermena to ich nie publikuj....pleasse.... 
-

Bubblepop
-
przez wisienka Wt kwi 05, 2005 16:19
jareg napisał(a):Jak nie, jak tak. Precz z autocenzurą. 
skoro precz (choć polemizowałabym  ) to ja wyrażam tylko nadzieję iż na żadne zdjęcie się nie załapałam  a biorąc pod uwagę moje tempo w przemieszczaniu się z miejsca na miejsce jest to, przypuszczam, nadzieja uzasadniona a ty sie Olimpio nie wygłupiaj, i tak cie napewno nie widać spod tej czapki z daszkiem 
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
-

wisienka
-
przez Bubblepop Wt kwi 05, 2005 18:08
wisienka napisał(a):a ty sie Olimpio nie wyg³upiaj, i tak cie napewno nie widaæ spod tej czapki z daszkiem  I bardzo dobrze ¿e mnie nie widaæ  Ale zawsze istnieje mo¿liwo¶æ ¿e zosta³am uchwycona w z³ym momencie i mnie jeszcze kto¶ zobaczy... 
-

Bubblepop
-
przez sokół Śr kwi 06, 2005 17:56
Widzę Wisienka że ustrzelić Cię na jakimś koncercie graniczy z cudem  ale ogladając foty z WSF udało mi się znaleśc kilka sztuk  o
RUDE BOY'S SKANKING 
-

sokół
-
-
przez Agnes Cz kwi 07, 2005 7:33
Bubblepop napisał(a):wisienka napisał(a):Ale zawsze istnieje możliwość że zostałam uchwycona w złym momencie i mnie jeszcze ktoś zobaczy... 
jeśli już ktoś bywa uchwytywany w złych momentach, to zwykle jestem to JA  , więc nie marudz poza tym ciocia agnes ma na dysku kilkanaście zdjęciówek prezentujących bardziej lub mniej radosne i pijane pyszczki znanych i lubianych znajomych, a nawet 2 zdjęcia bluekilli  , więc może się ewentualnie podzielić, jeśli się do niej ładnie uśmiechniesz
-

Agnes
-
-
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|
|