"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
The Dendrites - Mountain Standard Time
The Dendrites - Mountain Standard TimeCzas na kolejną recenzję. Tym razem instrumentalnie.
The Dendrites - 'Mountain Standard Time', świeży album prosto z Colorado. ![]() I krótka zajawka dla pobudzenia apetytu:
Re: The Dendrites - Mountain Standard TimeBardzo mi sie podoba ten album, choc o jego istnieniu dowiedzialem sie przypadkiem.
Mam nieodparte wrazenie, ze czesc muzykow wywodzi sie ze srodowiska jazzowego, co zdaja sie potwierdzac szerokie horyzonty muzyczne zespolu, nie ograniczajace sie do bezmyslnego odklepywania standardow. Let's go crazy
Re: The Dendrites - Mountain Standard TimeWiesz co.. mi to na nawet przy niektórych numerach chodzi po głowie czy część z nich czasem coś z muzyką poważną nie ma do czynienia. Jak na złość internet zawodzi i ciężko bardzo znaleźć cokolwiek na ich temat.
Na swoim profilu myspace też nie są specjalnie wylewni. Wewnętrzna strona okładki samej płyty również nie obfituje w szczegóły personalne. Obawiam się więc, że przynajmniej jak na razie korzenie muzyczne The Dendrites pozostaną zagadką.
Re: The Dendrites - Mountain Standard Timerewelacja!
oni u Bucketa nagrywaja, nie? trzeba bylo pytac przy okazji wizyty szefa wytworni Ska`d 4 life !
Re: The Dendrites - Mountain Standard TimeSęk w tym, że jak Szef gościł w Stolicy, to ja jeszcze nie wiedziałem, że takie cudo wypuścił ostatnio.
Re: The Dendrites - Mountain Standard TimeJa to slyszalem jako promo CD w kartonie wiec nawet nie wiem czy jest jakas wkladka... Swoja droga Amerykanie tak wydaja plyty, ze pozal sie Boze.
Let's go crazy