"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
Open Season nowa plyta
Open Season nowa plytajak w temacie 11 stycznia wychodzi nowa plyta szwajcarow, na http://myspace.com/openseasonch do posluchania nowy singiel zapowiadajacy plyte, jak dla mnie to ten utwor jest bardzo slaby jak na open season, pozostaje nadzieja ze cala plyta bedzie lepsza, zreszta wystarczy posluchac I Lost My Phone a pozniej Step by Step ( singiel z 2006r ) i bedzie wiadomo o co chodzi
Re: Open Season nowa plytaZnacie ostatni, zeszłoroczny album grupy "Get Ready - Pure Vintage Scorchers"? Ta płyta to czyste 60s ska, całkowity powrót do korzeni, zero densholi i innych gówien. Kto lubi pierwszy album szwajcarów, śmiało może sięgnąć i po ten.
Re: Open Season nowa plytaWg mnie jest to bardzo przecietna kapela, ktora stara sie z tej przecietnosci wyrwac za pomoca roznych pomyslow, ale srednio to wychodzi. Probka nowych nagran takze mnie nie zachwyca. Jesli plyta sie ukaze, to pewnie przeslucham z ciekawosci, ale nie nastawiam sie na cos wyjatkowego.
Let's go crazy
Re: Open Season nowa plytaSlyszalem ich na Mighty na zywo, sa swietni, maja dobre patenty i wiedza o co chodzi
Ska`d 4 life !
Re: Open Season nowa plytaDokładnie. Koncerty dają zajebiste, potrafią ruszyc publikę.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać