REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"tylko jedno ale;p(no musze sie do czegos doczepic bo niebylbym soba;p) tlumaczenia tekstow coverow dosc banalne! spodziewalem sie czegos tak w pyte jak rub up push up;p
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"jeszcze brakuje mi "Czarnej Barbary" z repertuaru Heino.
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"Nie jestem w stanie napisać który kawałek mi się najbardziej podoba. Wszystkie są dla mnie rewelacyjne. Godne pochwały są pomysłowe zdjęcia promujące album i będące w książeczce.
Rzeczywiście: Starsi - latka lecą Grubsi - to pewnie chodzi o objętość portfeli Bogatsi - patrz wyżej Swing Heil!
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"Ja tam płytę mam, płyta jest dobra i tyle na razie powiem gdyż dopóki nie wygramy z wujkiem w konkursie tanecznym nie puszczamy pary z ust
a tak na serio to dobra płyta, bardzo dobra. Lajtowo najlepsza płyta jaką nabyłem od czasu ich poprzedniego krążka (ale jestem wazelina hehe). Najlepszymi kawałkami są: "powiem ci" szczególnie rozkładają mnie na łopatki pierwsze wersy o policzkach i bieliźnie, "miś chce iść", "to tyle dziś kosztuje" oraz "pi bip". Dużym plusem jest też jak dla mnie wyeksponowanie klawisza, który na "Potworze" robił jedynie jako tło, ale to chyba dlatego, że Kolumb był gościnnie zaproszony do nagrań... jeśli się mylę to proszę mnie poprawić:) Klawe są też czołówka i tyłówka. stoprorap kurwa! Nadruk na płycie też git. Dziękuje. dobranoc!
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"77 najlepszych polskich utworów 2010 roku
http://esensja.pl/muzyka/publicystyka/t ... 8&strona=2
![]()
Re: VESPA - "Starszi Grubsi Bogatsi"Zajebiście napisana recenzja.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać