REGGAE SHOT #1 with NATURAL DREAD KILLAZ
2012-02-10, Toruń
Feel Like Jumping Presents ... Zapraszamy w piątek 10 lutego na pierwszą edycję imprez i koncertów przy gorących klimatach z Jamajki do klubu NRD w Toruniu. Podczas REGGAE... więcej » |
![]() |
Polskie płytki i kasetki
Re: Polskie płytki i kasetki
A jest dostępna ?jak tak to ja chcę!
no fakt o tym zapomniałem. ep dostepna nie jest, ale jakoś z rok temu dostałem chyba od Janusza zestaw do samodzielnego jej montazu czyli wszystki kawałki + pliki do zrobienia nadruku na cd oraz okładke:)
Re: Polskie płytki i kasetkia mozna to gdzies w necie znalezc? moze ktos podlinkuje?
Ska`d 4 life !
Re: Polskie płytki i kasetkimam to chyba gdzieś na dysku, później poszukam i jak znajde to wrzuce Ci na jakiś rapidszar
Re: Polskie płytki i kasetkipodobno jedno z pierwszych nagran Kryzysu byla ska-2tonowa epka. Podobno gdzies to jest dostepne. Ktos wie wiecej?
Ska`d 4 life !
Re: Polskie płytki i kasetkihttp://www.megaupload.com/?d=M6194TXE DESKA "Good Morning" EP
Ska`d 4 life !
Re: Polskie płytki i kasetkizassałem, dzienx, bardzo jamajskie.
a możeby tak jeszcze koncertowe nagrania Bartendersów z Radia dla Ciebie z czerwca 2007?? Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Takie rzeczy to tylko w temcie bootlegi