"Enjoy Yourself" Ska Reggae Party
2012-02-18, Łódź
Enjoy Yourself czyli gorąca jamajska impreza w ostatnią sobotę karnawału. Do czerwoności rozgrzeją parkiet selekcją karaibskich szlagierów: gospodarz imprezy Hot Shot Sound... więcej » |
![]() |
Horroshow UltraKuku na winylu
Re: Horroshow UltraKuku na winyluO co tobie Rude chodzi
Czy ktoś udaje, że częśc kapel z OR to nowe wcielenia Majki Jeżowskiej Więc napisz o co tobie chodzi - nie wolno się tam wydawac, albo kupowac tam płyt Byliśmy ostatnim bastionem, ale i tutaj musiała odbyc się dyskusja na ten temat ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horroshow UltraKuku na winylu
Nie, nikt nie udaje (bo to zaklada swiadomosc, ze jest inaczej niz twierdza), ale wiele osob jest zagubiona w akcji i pisze posty typu:
Z jednej strony smiechy, ze przez granie z kapelami z OR mozna zarazic sie nadruchliwoscia prawej reki (co, jak wiadomo, jest nonsensem), a z drugiej zero kumania co reprezentuja soba niektore kapele. Ja sie nie dziwie Groszkowi, ze krzywo patrzy na OR, jego dosc skrajnego stanowiska nie podzielam, ale rozumiem z czego ono wynika. Niektorzy zas zabieraja glos, nie znajac sytuacji. Stad wlasnie moje posty. Ze sie tak wyraze: aby wyjasnic co nieco. A wnioski nich sobie wyciagnie kazdy sam. Let's go crazy
Re: Horroshow UltraKuku na winylua mialo byc jak wydaja a nie kogo wydaja
EDIT: Plytka doszla. Gruby winyl. wkladka na papierze kredowym jak bylo powiedziane. Jak na polskie warunki bardzo dobrze wydane.
Tutaj akurat wypowiadający się znają sytuację. Mnie po prostu wali kto tam się wydaje, bo żałosne dla mnie jest, że tam się wydaje kapele, które grały z tamtym, którzy grali z tymi, którzy są ........... i tak dalej, więc nie można ich kupowac, słuchac itp. Na tej zasadzie to nigdzie nie można kupic płyty, bo wszędzie są kapele grające z prawymi, lewymi, anarchistami, kosmitami i tak dalej. Tragedią jest, że co raz mniej ludzi używa mózgu. Płyta jest bardzo dobrze wydana, a vinyl ma konkretną długosc. A jak ktoś chce zrobic z HororShow nazioli, niech najpierw przeczyta wkładkę. Problem zapewne będzie to, że najwięcej gadają i bija pianę ci, którzy nie zamierzają w ogóle kupic tej płyty. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horroshow UltraKuku na winyluBo akutat ktos tutaj chce zrobic z HS benkow...
Piszesz najpierw o mysleniu, a potem takie kwiatki. Let's go crazy
Bo taki jest ogólny tok myślenia. Masz coś wspólnego z wytwórnią Bosego jesteś naziol. Grałeś z kapelą, która grała z kapelą która jest "zła" jesteś naziol. I ty w tą samą stronę uderzyłeś, więc nie pisz o kwiatkach. Nic merytorycznego o płycie nie napisałeś, ale źle że tam wyszła. Wiec skoro, źle to napisz w końcu dla czego ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horroshow UltraKuku na winyluKomedią jest to, że bijesz pianę, a widocznie nie przeczytałeś moich postów. Gdybyś to uczynił, to nie pisałbyś zapewne takich aberracji.
Let's go crazy
Re: Horroshow UltraKuku na winyluRude, daj spokój. Stępel najwyraźniej lubi dyskutować sam ze sobą.
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
bla, bla, bla. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horroshow UltraKuku na winyluSzczerze? Jeśli płyta miała by się ukazać w jakimkolwiek wydawnictwie, ale wydaje się dobrze(dobra grubość, dobry druk okładki i wkładki) to jest git.
OR może tam kiedyś wydawał niepoprawną politycznie muzę, może teraz też. Ale wydaje też dobre materiały, więc nie ma po co się napinać. Jakaś konkurencja dla JJR. Konkurencja daje więcej dla klientów. Rozumiem, jeśli komuś się nie podoba wydanie, czy całokształt jakościowy wydawnictwa. Ale kurwa! Na litość Boską. Czy OR wspiera front narodowy? NOP? inne gówno? to normalna wytwórnia (wiadomo, że wiele osób teraz na mnie krzywo popatrzy - że naziolstwo, prawica itp. ) Niech w tym kraju będzie tylko jedna wytwórnia JJR i jak im się będzie chciało to coś wydadzą. Jak Dzidek będzie w lepszym humorze, to winyl będzie grubszy, jak nie to będzie z tektury.
Taaaak A potem bedzie nowa era i ..... płyty papierowe
Re: Horroshow UltraKuku na winyluBez krypto reklam ;p
A kto wie, czy Ty nie produkujesz płyt dla JJR ?
kiedyś w pogromcach mitów było, że dźwięk na papierze można rejestrować farbą... ale chyba obalili ten mit
Re: Horroshow UltraKuku na winyluChyba na razie nie można .... ale w przyszłości kto wie
Dobra już nie offtopuje.
Do jednego tekstu można się przyczepić. A podobno przez zagranie z jakąś kapelą koncertu nie można się niczym "zarazić".
To chyba mamy różne definicje "kumatych" koncertów.
A napisałem gdzieś, że chcieli? Nie. Na ostatnim albumie GZ to pewnie też naziolstwo itd.
Ja akurat doskonale znam muzykę wydawaną przez Bosego, nawet tych złych Pizdzioresów. Na to czy członkowie jakiejś kapeli wyznają wujka Adolfa mam wyjebane. Teksty o "zaraźliwości naziolstwa" przeczytasz na pierwszym lepszym forum pozytywnych hardkorowców i podobnego DIY oszołomstwa. -- A płyty i tak nie kupię, bo nie mam gramofonu. Poczekam na reedycje na Cd. ![]()