FIRE CORNER !! REGGAE / SOUL ALL- NIGHTER !! VOL.4
2012-02-25, Olsztyn
Szykuje się kolejna wycieczka w głąb reggae, ska, soulu i rocksteady. Przez ten magiczny świat muzyki poprowadzą Cię stali przewodnicy - Husky, Danny Mod i Real Cool Sound.... więcej » |
![]() |
GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATE
GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATECzołem! Właśnie ukazał się kwietniowy numer magazynu Laif, a z nim płyta:
![]() Wśród utworów na składance znalazł się dubmix autorstwa szanownego Ganjaninjy numeru "Late", który znacie z EPki i koncertów. Oprócz niego na płycie znajdziecie 12 numerów polskich speców od dubu: ![]() Życzymy przyjemnego odbioru myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATEWłaśnie słucham tej płyty, zacząłem od "Dubbing Late". Słabo nie jest.
Jeśli ktoś lubi duby to mu się spodoba. ![]()
Re: GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATEWrzucilim na myspace: http://www.myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATEcos sobie upodobali ten watek... podejrzane Bartendersi:D
Re: GANJANINJA W/THE BARTENDERS - DUBBING LATEZamykam temat, bo mam już dość nieustannego kasowania spamu, który się do niego przykleił.